siste nytt
Arkiv
- July 2021
Tema
Peder Gåre Opstad
Jul 05, 2021
Fra fruktbar jord til næringsrikt bord
Siden oppstarten av heyme, har vi hatt gleden av å samarbeide med Norsk Urkorn, og mange av våre heymebakere baker nå fast med Dala landhvete, emmer, spelt og svedjerug, som ankommer våre heymebakere enten via direkte levering eller med posten. Gjerne i 25-kilos sekker. les merPeder Gåre Opstad
Jul 05, 2021
Bykjøkken
Mine matinteresser dreier seg hovedsakelig om gamle konserveringsmetoder som fermentering, sylting, speking og tørking, og oppi det hele har jeg fått dilla på surdeig. Jeg baker så og si hver dag, og veksler mellom et lite (by)kjøkken i leilighet og kolonihage med vedfyrt bakerovn. les merPeder Gåre Opstad
Jul 01, 2021
Om å bake heyme
Hvis bakingen tar av, kan du etter hvert utvide, men i starten handler det om å gjøre det enkelt. les merPeder Gåre Opstad
Jul 01, 2021