Utsalg
- Auroras hjemmebakeri
- Baked by Lind
- Briksdal baker
- Brødhue Hjemmebakeri
- Deig&Meg
- Hekta bakeri og gårdsutsalg
- heyme
- Kjokkenet paa Hauer
- Konstali Surdeig
- May Tonjes fermentering og surdeig
- Mrs. Valens Kitchen
- Norsk Urkorns hjemmebakeri
- Skorpe & Smule
- Sourdough test lab
- Sourdough with me
- Surprise mikrobakeri
- SurStugu
- Våg surdeigsbakeri
3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din.
Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme.
Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Lag din egen fantastiske surdeigspizza med ferdig hevet pizzadeig fra Surprise mikrobakeri.
Ingredienser: Tipo -00 (75%) Manitoba (25%) vann (80%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), olivenolje
Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av nøtter)
Nettovekt ca. 230 gr.
Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.
Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)
* = økologisk
Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten
Nettovekt: ca 300 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
4 for 100,-
Ingredienser: Dala landhvete, smør, sukker, surdeigsstarter, eggeplommer, sjokolade, nøtter (hasselnøtter/pistasj/cashew), vaniljesukker, maldonsalt, bakepulver/natron.
Allergener: gluten, egg, nøtter, melk
Nettovekt: 70gram per stk
Hentepunkt: Heggen allé 2a
Hentes: man-fre 1530-1600
Bestilles senest dagen i forveien.
Vennligst oppgi hvilken dag du ønsker å hente dine cookies.
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Babka får du i 2 ulike varianter; med sjokolade eller med makronfyll. Jeg leverer sjokolade som standard, men om du ønsker å prøve med makronfyll i stedenfor, huk av nederst i bilde.
Ingredienser: siktet hvetemel* (100%), melk* (63 %), smør (26%), sukker* (14%) surdeigsstarter* (30%), egg*, salt (0,6%) .
Fyllet til sjokoladebabka: kokesjokolade, smør, brunt sukker
Fyllet til makronbabka: mandler, eggehvite, sukker, smør, kanel
Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, mandler
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr)
Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel.
* = økologisk
Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 140 gr per stk
Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Velg hentetidspunkt og antall:
Tipo-00 (100%), vann (80%), surdeigsstarter (20%), salt (3%), olivenolje til smøring av heveboks
Allergener: gluten, olivenolje
OBS: Må bestilles 4 dager før ønsket hentetidspunkt.
Nettovekt:
Porsjonspizza: ca 300g
Langpanne: ca 700g
Ingredienser: Sikta speltmjøl* (80%), sammalt speltmjøl* (20%), vatn (80%), Surdeigsstartar* (20%), salt( 2%)
Topping: havregryn, eller andre frø og kjernar.
*=Økologisk
(kan inneholde spor av sesamfrø)
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Tips: La deigen stå kaldt i kjøleskåpet til du skal bruke den. Ha godt med mjøl på bordet og trykk deigballen ut frå midten med fingrane. Etterkvart kan du dra forsiktig i sidene slik at den blir rund og stor.
Varm opp pizzastein eller pizzastål, som du set på øvste rilla, på høgste temperatur i omnen. Steik pizzaen i ca. 5 min, eller til du ser den har ein fin gyllen farge på skorpa.
(Har du ikkje pizzastein, så varm opp steikebrettet som høyrer til omnen på same måte.)
Ingredienser: sikta manitoba*(47, 5%), Pizzamjøl Tipo 00 ( 47,5%), sammalt emmer * (5%), vann (65%), surdeigsstarter (20%), salt (2,8%).
Allergener: Gluten (fra kveite og emmer)
Nettovekt: ca. 250 gram.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Allergener: Melk, Gluten, Egg
5 stk surdeigssykker
Rundstykker laget på surdeig
Ingredienser: Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt)
Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: speltflak*, norsk honning, vegetabilsk fett (raps/kokos), lønnesirup*, dadler*, mandler, gresskarkjerner*, solsikkefrø*, sesamfrø*, salt
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt) og mandler
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Her kan jeg friste med saftig og smaksrik gulrotkake, med masse smak! Bakt med søt surdeig og kokosblomst sukker som gjør kaken både sunnere og mer magevennelig!
Ingredienser: siktet hvetemel*, kokosblomstsukker*, smør, søt surdeig* egg, gulrot, eple, kokesjokolade, kanel, nellik, bakepulver, natron, kardemomme.
Toppet med deilig smørkrem av smør, melis, kremost naturell.
Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, kan inneholde spor av nøtter
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
- Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
- Ha på ønsket ost og tilbehør
- Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge
Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater
Nettovekt: ca 260 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.
Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.
Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.
Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.
Nettovekt: ca 440 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren.
Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16%
Allergener: melk
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Ingredienser: økologiske speltflak*, norsk honning, mandler, kokos, rosiner*, solsikkefrø*, sesamfrø*, rapsolje*
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt)
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Selges i pakker på 6 pølsebrød.
Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.
Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.
Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.
Nettovekt: ca 500 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall: