Handlekurv

Handlekurven din er tom

100,00 kr

3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din. 

Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme. 


Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

Jeg baker Tømmerdalsstykker med solsikkekjerner på som standard, men de kan også bakes med lettkokte havregryn eller uten noe på om ønskelig. Om noe annet enn standard er ønskelig, legg det inn som en melding til baker. Bestilte Tømmerdalsstykker hentes på oppgitt dag.

Disse er supergode og bakes etter oppskrift fra Ida som driver Surdeigshimmelriket.

Ingredienser
Siktet landhvete* (100%), lettkokte havregryn (22%), gulrot (13%), vann (84%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

* = Økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete og havregryn)

Nettovekt: ca. 115 gram pr. gulrotstykke


Hentepunkt:  Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg antall ved å trykke på varen under.

Tømmerdalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk. , og antall 2 = 6 stk.

110,00 kr

En rustikk formkake bakt med søt surdeig. Saftig, med smak av sitron og valmuefrø. Kaken er toppet med en sitron og melis glaze for frisk munnfull, som har den perfekte balanse mellom søt og syrlig.  En kake inneholder ca 13 serveringer.


Ingredienser: siktet hvetemel, sukker, havremelk, rapsolje, surdeigsstarter, egg, bakepulver, salt, sitron, valmuefrø, melis til glaze. 

Allergener: gluten (hvete), egg. Kan inneholde spor av nøtter

Nettovekt: ca 480gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunkt.


Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Babka får du i 2 ulike varianter; med sjokolade eller med makronfyll. Jeg leverer sjokolade som standard, men om du ønsker å prøve med makronfyll i stedenfor, huk av nederst i bilde.

Ingredienser: siktet hvetemel* (100%), melk* (63 %), smør (26%), sukker* (14%) surdeigsstarter* (30%), egg*, salt (0,6%) .

Fyllet til sjokoladebabka: kokesjokolade, smør, brunt sukker
Fyllet til makronbabka: mandler, eggehvite, sukker, smør, kanel

Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, mandler

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr) 

Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel. 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 140 gr per stk

Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Velg hentetidspunkt og antall:

Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.

Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)


* = økologisk

Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten 


Nettovekt: ca 200 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

4 for 100,-

Ingredienser: Dala landhvete, smør, sukker, surdeigsstarter, eggeplommer, sjokolade, nøtter (hasselnøtter/pistasj), vaniljesukker, maldonsalt, bakepulver/natron.

Allergener: gluten, egg, nøtter, melk

Nettovekt: 70gram per stk

Hentepunkt: Heggen allé 2a

Hentes: man-fre 1530-1600 

Bestilles senest dagen i forveien.

Vennligst oppgi hvilken dag du ønsker å hente dine cookies. 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Ingredienser: Hvetemel* (100%), melk (62%), sukker (20%), søt surdeig (25%), smør (15%), egg (5%), salt (1%) gjær (0,5%) kardemomme (1%). Fyllet består av sukker, kanel, hvetemel*, smør og salt. 

Allergener: Gluten (fra hvetemel), egg, smør, melk

*= økologisk

Melk fra egen gård

Nettovekt: ca 130 gr

Hentepunkt: Sirdalsveien 7430, Tjørhom

Spørsmål til bakerne: send oss en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

100,00 kr
Kjøp gavekort som kan benyttes hos alle våre heymebakere. Om du ønsker i en annen valør enn det som er tilgjengelig, sende en e-post til eirik@heyme.no så ordner vi det
50,00 kr

Kammerjunker er en dansk søt og sprø småkake. I Danmark serveres de hele eller knust i syrlig koldskålblanding og spises når som helst på døgnet. Jeg har laget en mettende frokost variant med halvgrov surdeigsstarter og tilsatt 33% fibramel. En syndig frokost, som kan spises hver morgen med god samvittighet.

Serveringstips: Lag koldskål, ha i kammerjunkere og topp med friske bær! Se oppskrift her!

 

Ingredienser: siktet vårhvete (67%), fibramel (33%), surdeigstarter av siktet hvetemel & sammalt svedjerug (44%), meierismør (44%), sukker (38%), bakepulver (1,8%), vaniljeekstrakt (1 ts), salt (0,4%), 1 egg*


Bør oppbevares i lufttett beholder slik at småkakene holder seg sprø. 
Best før (men ofte god etter): 1 uker etter merket produksjonsdato.

 

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete og rug), melk, egg. Kan inneholde spor av nøtter


Nettovekt: ca 150gr per pose

NB: Siste frist for bestilling 24timer før tilgjengelig hentetidspunkt.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

110,00 kr

Et mettende bananbrød bakt med surdeig. Uten tilsatt sukker, kun med naturlig sødme fra banan og rosiner. Fibramel og valnøtter bidrar til en energirik og mettende bit. Bananbrødet kan serveres som både brød og kake, og smaker like godt i matpakka som på fredagskvelden. Inneholder ca 10 serveringer.



Ingredienser: Siktet hvete, Fibramel, Banan, Egg*, Surdeigstarter av hvete og rug, Rapsolje, Yoghurt naturell, Bakepulver, Kardemumme, Kanel, Salt, Vaniljekstrakt*, Rosiner, Valnøtter

* økologisk

Allergener: nøtter(valnøtter), gluten(hvete og rug), laktose, egg, 

Nettovekt: ca 570gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunkt.


Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Nå kan du lage din egen kombucha hjemme. Kombucha er en fermentert te. Det vil si at den lages med en gjæringsprosess. Siden den er fermentert inneholder den probiotiske bakterier som er godt for tarmen og styrker immunforsvaret.

Startpakken med alt du trenger for å komme igang inneholder detaljert beskrivelse og det følgende:

  • Glass med kombuchastarter

  • Scoby

  • Te*

  • Rårørsukker*


* = økologisk

Du kan og kontakte meg underveis hvis du lurer på noe, og skulle du være uheldig første gangen kan du hente en ny hos meg kostnadsfritt 

Jeg bruker ofte kombucha i smoothie og hjemmelaget snop. Da er det veldig lett å få i resten av familien gode bakterier. Den kan også blandes i juice Hvis du ikke er vant med å drikke og spise fermentert mat vil jeg få anbefale å begynne med et lite glass om dagen for å tilvenne tarmen. Det kan sette igang fordøyelsen ganske raskt om du drikker for mye. 

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

50,00 kr

5 stk surdeigssykker

Rundstykker laget på surdeig

 

Ingredienser:  Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)

 

*=økologisk

 

Allergener: gluten (hvete, spelt)

 

Kan inneholde spor av nøtter

 

Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.

 

Hentepunkt: Langeduken 5, Skien 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Her kan jeg friste med saftig og smaksrik gulrotkake, med masse smak! Bakt med søt surdeig og kokosblomst sukker som gjør kaken både sunnere og mer magevennelig!

Ingredienser: siktet hvetemel*, kokosblomstsukker*, smør, søt surdeig* egg, gulrot, eple, kokesjokolade, kanel, nellik, bakepulver, natron, kardemomme. 
Toppet med deilig smørkrem av smør, melis, kremost naturell.

Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, kan inneholde spor av nøtter

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.


Slik gjør du:
  • Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
  • Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
  • Ha på ønsket ost og tilbehør
  • Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge

Ingredienser: : Pizzamel tipo 00 (100%), vann 70%, salt (2%), tørrgjær (0,02%). Til  saus: Stavmiksede San Marzano tomater og salt (1% av tomatene)


Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater

Nettovekt: ca 260 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.

Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 440 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

140,00 kr

4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren. 

Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16% 

 

Allergener: melk

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

100,00 kr

3 for 100 NOK

Ingredienser:  hvetemel (100%), vann (50%), surdeigsstarter av hvetemel (41%), smør (68%), sukker (22%), salt (2.3%)


Allergener: gluten (hvetemel), egg


Nettovekt ca 100 gram per stk

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

100,00 kr

3 for 100 NOK

Ingredienser:  hvetemel (100%), melk (50%), gjær (8%), eggeplomme (1.3%), smør (8%), alkohol (2.5%), vaniljesukker (1.6%), salt (0.5%), sukker (8%)
Glasur: 
sukker, sitronsaft
Fylling: 
bringebær, sukker


Allergener: gluten (hvetemel), eggeplomme, melk


Nettovekt ca 85 gram per stk

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

1,00 kr
Spesialbestilling - Etter avtale

Ønsker du å bestille større antall enn du finner i salg? Vil du bestille bakevarer til et selskap? Kanskje har du produkter du ønsker å finne i salg i butikken? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat - Jeg baker gjerne for deg!

Speltstykker basert på Djupadalsbrød.


Ingredienser:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

* = økologisk

Nettovekt: ca. 105 gram pr. stk


Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post


Velg antall nedenfor.

Djupadalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk, og antall 2 = 6 stk.

Selges i pakker på 6 pølsebrød.

Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 500 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

translation missing: nb.general.search.loading