Utsalg
- Auroras hjemmebakeri
- Baked by Lind
- Briksdal baker
- Brødhue Hjemmebakeri
- Deig&Meg
- Hekta bakeri og gårdsutsalg
- heyme
- Kjokkenet paa Hauer
- Konstali Surdeig
- May Tonjes fermentering og surdeig
- Mrs. Valens Kitchen
- Norsk Urkorns hjemmebakeri
- Skorpe & Smule
- Sourdough test lab
- Sourdough with me
- Surprise mikrobakeri
- SurStugu
- Våg surdeigsbakeri
3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din.
Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme.
Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Lag din egen fantastiske surdeigspizza med ferdig hevet pizzadeig fra Surprise mikrobakeri.
Ingredienser: Tipo -00 (75%) Manitoba (25%) vann (80%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), olivenolje
Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av nøtter)
Nettovekt ca. 230 gr.
Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.
Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)
* = økologisk
Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten
Nettovekt: ca 300 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Babka får du i 2 ulike varianter; med sjokolade eller med makronfyll. Jeg leverer sjokolade som standard, men om du ønsker å prøve med makronfyll i stedenfor, huk av nederst i bilde.
Ingredienser: siktet hvetemel* (100%), melk* (63 %), smør (26%), sukker* (14%) surdeigsstarter* (30%), egg*, salt (0,6%) .
Fyllet til sjokoladebabka: kokesjokolade, smør, brunt sukker
Fyllet til makronbabka: mandler, eggehvite, sukker, smør, kanel
Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, mandler
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
120 kr per pakke med 6 horn
Myke, gode horn som er bakt med god tid, og ordentlige ingredienser. 100% surdeig, null industriell gjær. Jeg baker fortrinnsvis med lokal melk som jeg handler rett fra gården, ellers bruker jeg rørosmeieriene eller lignende.
Jeg synes de er best ferske, men de er gode dagen etter også. De kan selvfølgelig fryses.
Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (10%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt Pensles med egg
* = økologisk
Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: kommer
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Velg hentetidspunkt og antall:
4 for 100,-
Ingredienser: Dala landhvete, smør, sukker, surdeigsstarter, eggeplommer, sjokolade, nøtter (hasselnøtter/pistasj/cashew), vaniljesukker, maldonsalt, bakepulver/natron.
Allergener: gluten, egg, nøtter, melk
Nettovekt: 70gram per stk
Hentepunkt: Heggen allé 2a
Hentes: man-fre 1530-1600
Bestilles senest dagen i forveien.
Vennligst oppgi hvilken dag du ønsker å hente dine cookies.
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Tipo-00 (100%), vann (80%), surdeigsstarter (20%), salt (3%), olivenolje til smøring av heveboks
Allergener: gluten, olivenolje
OBS: Må bestilles 4 dager før ønsket hentetidspunkt.
Nettovekt:
Porsjonspizza: ca 300g
Langpanne: ca 700g
3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr)
Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel.
* = økologisk
Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 140 gr per stk
Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Velg hentetidspunkt og antall:
Allergener: Melk, Gluten, Egg
5 stk 160 kr
Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (60%), rårørsukker (5%), surdeigsstarter* (20%), grovsalt (1%).
Kokes i 2 liter vann + 50g brunt sukker + 50g bakt natron*. Pensles med egg og drysses med div frø før steking
* = økologisk
Nettovekt: ca 50 gr per stk
Hentepunkt: Tanangervegen 211
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
5 stk surdeigssykker
Rundstykker laget på surdeig
Ingredienser: Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt)
Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: speltflak*, norsk honning, vegetabilsk fett (raps/kokos), lønnesirup*, dadler*, mandler, gresskarkjerner*, solsikkefrø*, sesamfrø*, salt
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt) og mandler
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Her kan jeg friste med saftig og smaksrik gulrotkake, med masse smak! Bakt med søt surdeig og kokosblomst sukker som gjør kaken både sunnere og mer magevennelig!
Ingredienser: siktet hvetemel*, kokosblomstsukker*, smør, søt surdeig* egg, gulrot, eple, kokesjokolade, kanel, nellik, bakepulver, natron, kardemomme.
Toppet med deilig smørkrem av smør, melis, kremost naturell.
Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, kan inneholde spor av nøtter
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
- Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
- Ha på ønsket ost og tilbehør
- Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge
Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater
Nettovekt: ca 260 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.
Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.
Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.
Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.
Nettovekt: ca 440 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren.
Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16%
Allergener: melk
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Ingredienser: økologiske speltflak*, norsk honning, mandler, kokos, rosiner*, solsikkefrø*, sesamfrø*, rapsolje*
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt)
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Selges i pakker på 6 pølsebrød.
Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.
Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.
Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.
Nettovekt: ca 500 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall: