Handlekurv

Handlekurven din er tom

100,00 kr

3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din. 

Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme. 


Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

NYHET!
Lag din egen fantastiske surdeigspizza med ferdig hevet pizzadeig fra Surprise mikrobakeri. 

Ingredienser: Tipo -00 (75%) Manitoba (25%) vann (80%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), olivenolje




Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av nøtter)

Nettovekt ca. 230 gr. 

Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.

Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)


* = økologisk

Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten 


Nettovekt: ca 300 gr

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Babka får du i 2 ulike varianter; med sjokolade eller med makronfyll. Jeg leverer sjokolade som standard, men om du ønsker å prøve med makronfyll i stedenfor, huk av nederst i bilde.

Ingredienser: siktet hvetemel* (100%), melk* (63 %), smør (26%), sukker* (14%) surdeigsstarter* (30%), egg*, salt (0,6%) .

Fyllet til sjokoladebabka: kokesjokolade, smør, brunt sukker
Fyllet til makronbabka: mandler, eggehvite, sukker, smør, kanel

Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, mandler

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

120 kr per pakke med 6 horn 

Myke, gode horn som er bakt med god tid, og ordentlige ingredienser. 100%  surdeig, null industriell gjær. Jeg baker fortrinnsvis med lokal melk som jeg handler rett fra gården, ellers bruker jeg rørosmeieriene eller lignende. 
Jeg synes de er best ferske, men de er gode dagen etter også. De kan selvfølgelig fryses. 

Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (10%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt Pensles med egg 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: kommer 

 

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger

Velg hentetidspunkt og antall:

4 for 100,-

Ingredienser: Dala landhvete, smør, sukker, surdeigsstarter, eggeplommer, sjokolade, nøtter (hasselnøtter/pistasj/cashew), vaniljesukker, maldonsalt, bakepulver/natron.

Allergener: gluten, egg, nøtter, melk

Nettovekt: 70gram per stk

Hentepunkt: Heggen allé 2a

Hentes: man-fre 1530-1600 

Bestilles senest dagen i forveien.

Vennligst oppgi hvilken dag du ønsker å hente dine cookies. 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Ingredienser:
Tipo-00 (100%), vann (80%), surdeigsstarter (20%), salt (3%), olivenolje til smøring av heveboks 

Allergener: gluten, olivenolje

OBS: Må bestilles 4 dager før ønsket hentetidspunkt.

Nettovekt:
Porsjonspizza: ca 300g
Langpanne: ca 700g

3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr) 

Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel. 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 140 gr per stk

Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger

Velg hentetidspunkt og antall:

100,00 kr
Kjøp gavekort som kan benyttes hos alle våre heymebakere. Om du ønsker i en annen valør enn det som er tilgjengelig, sende en e-post til eirik@heyme.no så ordner vi det

5 stk 160 kr 

Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (60%), rårørsukker (5%), surdeigsstarter* (20%), grovsalt (1%).

Kokes i 2 liter vann + 50g brunt sukker + 50g bakt natron*. Pensles med egg og drysses med div frø  før steking 

* = økologisk

Allergener: egg (til pensling), gluten (hvetemel)

Nettovekt: ca 50 gr per stk


Hentepunkt: Tanangervegen 211 

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

50,00 kr

5 stk surdeigssykker

Rundstykker laget på surdeig

 

Ingredienser:  Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)

 

*=økologisk

 

Allergener: gluten (hvete, spelt)

 

Kan inneholde spor av nøtter

 

Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.

 

Hentepunkt: Langeduken 5, Skien 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Her kan jeg friste med saftig og smaksrik gulrotkake, med masse smak! Bakt med søt surdeig og kokosblomst sukker som gjør kaken både sunnere og mer magevennelig!

Ingredienser: siktet hvetemel*, kokosblomstsukker*, smør, søt surdeig* egg, gulrot, eple, kokesjokolade, kanel, nellik, bakepulver, natron, kardemomme. 
Toppet med deilig smørkrem av smør, melis, kremost naturell.

Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, kan inneholde spor av nøtter

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.


Slik gjør du:
  • Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
  • Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
  • Ha på ønsket ost og tilbehør
  • Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge

Ingredienser: : Pizzamel tipo 00 (100%), vann 70%, salt (2%), tørrgjær (0,02%). Til  saus: Stavmiksede San Marzano tomater og salt (1% av tomatene)


Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater

Nettovekt: ca 260 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.

Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 440 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

140,00 kr

4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren. 

Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16% 

 

Allergener: melk

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

1,00 kr
Spesialbestilling - Etter avtale
Ønsker du å bestille større antall enn du finner i salg? Vil du bestille bakevarer til et selskap? Kanskje har du produkter du ønsker å finne i salg i butikken? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat - Jeg baker gjerne for deg!

Selges i pakker på 6 pølsebrød.

Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 500 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

translation missing: nb.general.search.loading