Utsalg
- Auroras hjemmebakeri
- Baked by Lind
- Briksdal baker
- Brødhue Hjemmebakeri
- Deig&Meg
- Frogner Kitchen
- Hekta bakeri og gårdsutsalg
- Kjokkenet paa Hauer
- Konstali Surdeig
- May Tonjes fermentering og surdeig
- Mellom Bakkels og Bergh
- Mrs. Valens Kitchen
- Norsk Urkorns hjemmebakeri
- Skorpe & Smule
- Sourdough test lab
- Sourdough with me
- Surprise mikrobakeri
- SurStugu
- The Arctic Sour
- Våg surdeigsbakeri
- Wheat rabbit bakery
Ingredienser: siktet hvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (72%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall brød:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Gange-Rolv er eit lyst og luftig landbrød. Perfekt til tapas, supper og gryter. Eller med kva som helst pålegg,
Ingrediensar: Sikta dala landkveite* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstartar av kveitemjøl* og vatn (16%)
* = økologisk
Allergener: gluten (frå landkveite), rismel i hevekurv.
Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.
Nettovekt: ca 985gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Ingredienser: sikta kveitemjøl (95%) sikta rug* (5%), vann (75%), surdeigsstarter (20%), salt (2%).
Allergener: Gluten (fra kveite og rug)
Nettovekt: ca 850 gram.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser:
Siktet hvetemel økologisk 40%
Havregryn økologisk 10%
Økologisk femkornblanding og chiafrø 10%
Sammalt hvete 10%
Sammalt rug 10%
Emmer sammalt/finmalt 20%
Salt 2%
20% surdeigsstarter økologisk (svedjerug/hvete/emmer)
Hydrering ca. 75%
Nettovekt 850-900 gr.
Allergener: Gluten
Ingredienser: Siktet hvetemel* (85%), sammalt emmer* (15%), vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 850-900 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Vil du ha brødet bakt med bare spelt, klikk på spelt på knappen her på siden
Kan også lages som loff, gi i tilfelle beskjed ved bestilling i feltet "melding til baker"
Velg hentetidspunkt og antall:
Nå kan du lage din egen surdeigspizza hjemme!
Utførlig beskrivelse følger med, men du kan selvfølgelig bake den ut på din egen måte.
Deigen bakes torsdag, og er perfekt for steking ila helgen. Den kan og fryses, og tines i kjøleskap.
Ingredienser: Siktet hvetemel* (100%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
IAllergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 220-230 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: Spelt fintmalt 100%, salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (spelt), vann (80%)
Allergener: gluten (fra spelt. Kan inneholde spor av hvete og nøtter)
Nettovekt: ca 850-900 gram
Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.
Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Huk av for om du ønsker grove eller fine rundstykker
Rundstykkene er bakt på Dala landhvete som er et urkorn. Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornsorter. Dala landhvete er uforedla og har en høyere tetthet av næringsstoffer, og et mykere gluten, enn den moderne hveten.
Grove:
Ingredienser: sammalt landhvete* (50%), siktet landhvete* (50%), vann (80%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
Fine:
Ingredienser: siktet landhvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 80 gram pr. stk.
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din.
Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme.
Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Ingredienser: siktet spelt* (50%), sammalt emmer* (50%), solsikkefrø* (20%), linfrø *(10%), vann (90-100%), surdeigsstarter* (20%), mollasse* (2%), Himalaya salt (2%). Toppes med bløtlagte gresskarkjerner*
OBS! bildet er ikke likt brødet jeg selger - stekes i nye former. (høyere og kortere) gjelder kun utseende
* = økologisk
Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 1100 gr.
Hentepunkter:
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under
Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%), H-mjølk (47%), søt surdeigsstartar (20%), sukker (14%), smør (14%), Kardemomme (1%), salt (1%)
Fyll: smør, sukker og kanel
Allergener: Gluten (fra kveite), egg( til pensling)
Nettovekt: ca. 80-100 gram per stk.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Bakedama er eit allsidig brød. Det er fint og luftig med fyldig smak frå urkorna emmer og spelt.
Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt emmer* (16,5%), finmalt spelt (16,5%), havsalt (1,7%), vatn (77%), surdeigsstarter kveitemjøl* og vatn (16%).
* = økologisk
Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv
Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.
Nettovekt: ca 985 gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Ingredienser: Hvetemel* (85%), sammalt hvete* (15%), Salt (2%) surdeig av hvete* (20%), vann (80%)
*=økologisk
Allergener: gluten
Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 850-900 gram
Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.
Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)
*=økologisk
Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug) Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 750-800 gram
Ønsker du et annet antall, eller et annet hentetidspunkt, send meg en e-post (se under)
Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: Siktet hvetemel* (100%), Salt (2%), vann (80%), surdeigsstarter av hvete* (20%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvetemel)
Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt 850-900 gr.
Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.
Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Bøkkeren er mitt grovaste brød, med grovmalt urkorn som gjev fyldig smak, saftig innside og sprø skorpe.
Ingrediensar: sikta dala landkveite* (50%), grovmalt emmer* (33%), grovmalt spelt* (17%), havsalt (1,7%), vann (75%), surdeigsstarter av økologisk sikta landkveite og vann (16%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (frå emmer, spelt og landkveite), rismel i hevekurv
Nettovekt: ca 985 gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Avisgutten er eit fint brød til frukost eller i matpakka. Krummen er jamn utan store luftlommer, slik at syltetøyet ikkje renn gjennom, men framleis luftig og lett.
Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt kveitemjøl* (33%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstarter av kveitemjøl* (16%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv
Nettovekt S/L: ca 988 gr/494 gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø
*= økologisk
Nettovekt: ca 1100 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Lag din egen fantastiske surdeigspizza med ferdig hevet pizzadeig fra Surprise mikrobakeri.
Ingredienser: Tipo -00 (75%) Manitoba (25%) vann (80%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), olivenolje
Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av nøtter)
Nettovekt ca. 230 gr.
Ingredienser: sikta økologisk kveitemjøl *(80%) , økologisk emmer* (20%), havregryn*(20%), vann (76%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%).
Allergener: Gluten (frå kveite, emmer og havre)
*Økologisk
Ingredienser: siktet hvetemel* (94%) svedjerug (6%)*, vann (75%), surdeigsstarter* (19%), salt (1,5%),
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 950 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
-Gode med smør og kvitost.
Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%) mjølk (51%), sukker (40%), surdeigsstartar* (20%), hornsalt (1,5%).
Allergener: Kveitemjøl, mjølk.
-Kan innehalde spor av sesamfrø.
*Økologisk
Nettovekt: ca 100 gr
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: sammalt landhvete* (60%), siktet hvete* (40%), vann (80%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
*=Økologisk
Allergener: gluten (rug). Kan inneholde spor av sesamfrø.
Nettovekt: ca. 700 gram.
Hentepunkt*: Riisevegen 18, Stryn
* ikkje køyr opp den bratte bakken, men ta til høgre etter å ha køyrt av hovudvegen, så til venstre og opp.
Velg hentetidspunkt og antall:
Baguetter, av surdeig 2 stk 79,-
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter (20%)
Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 250 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.
Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)
* = økologisk
Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten
Nettovekt: ca 300 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: Vårhvete (82%), sammalt emmer * (18%), Salt (2,5%), vann (78%), surdeigsstarter av siktet hvete (28%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, emmer)
Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 720gr
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
4 for 100,-
Ingredienser: Dala landhvete, smør, sukker, surdeigsstarter, eggeplommer, sjokolade, nøtter (hasselnøtter/pistasj/cashew), vaniljesukker, maldonsalt, bakepulver/natron.
Allergener: gluten, egg, nøtter, melk
Nettovekt: 70gram per stk
Hentepunkt: Heggen allé 2a
Hentes: man-fre 1530-1600
Bestilles senest dagen i forveien.
Vennligst oppgi hvilken dag du ønsker å hente dine cookies.
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Mitt flaggskipprodukt. Det beste hverdagsbrødet til frokost og lunsjpakke. Også perfekt for å riste og lage krutonger til salaten eller suppen! Rundt godt brød for alle bruksområder.
Ingredienser: hvetemel (100%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%), salt (3%), rismel til hevekurv
Allergener: gluten (hvetemel), rismel
Nettovekt ca. 1000g
Scoring/mønster kan variere fra bildene.
Hentepunkt: Dørumveien 13, 2322 Ridabu
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Babka får du i 2 ulike varianter; med sjokolade eller med makronfyll. Jeg leverer sjokolade som standard, men om du ønsker å prøve med makronfyll i stedenfor, huk av nederst i bilde.
Ingredienser: siktet hvetemel* (100%), melk* (63 %), smør (26%), sukker* (14%) surdeigsstarter* (30%), egg*, salt (0,6%) .
Fyllet til sjokoladebabka: kokesjokolade, smør, brunt sukker
Fyllet til makronbabka: mandler, eggehvite, sukker, smør, kanel
Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, mandler
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Perfekt matpakkebød, og brødet er ekstra holdbart siden det bakes på tangzhong måten. Lett for små hender å holde i, og det er i tillegg testet på en barnefamilie, med stor suksess :-D
Ingredienser: siktet hvete* (100%), melk, surdeigsstarter, Himalaya salt rårørsukker, meierismør
* = økologisk
Allergener: gluten (spelt, hvete), Melk. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 850 gr.
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Velg antall varer ved å trykke på varen under
3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr)
Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel.
* = økologisk
Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 140 gr per stk
Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Velg hentetidspunkt og antall:
Tipo-00 (100%), vann (80%), surdeigsstarter (20%), salt (3%), olivenolje til smøring av heveboks
Allergener: gluten, olivenolje
OBS: Må bestilles 4 dager før ønsket hentetidspunkt.
Nettovekt:
Porsjonspizza: ca 300g
Langpanne: ca 700g
For deg som er ute etter litt ekstra fiber! Dette brødet er laget med havremel og har en tettere smuler. Flott til frokost for å sikre at du ikke blir sulten for tidlig. Bestselger elsket av kundene!
Ingredienser: hvetemel (77%), havremel (23%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%) salt (3%), rismel til hevekurv
Allergener: gluten (hvetemel), rismel
Nettovekt ca 1000 gr.
Scoring/mønster kan variere fra bildene.
Hentepunkt: Dørumveien 13, 2322 Ridabu
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Dette estiske brødet er også kjent som must leib, som betyr svart brød av fementert rug brød. Rug har blitt dyrket i Estland i over tusen år og var en sentral del av tradisjonelt jordbruk.
Ingredienser: sammalt svedjerug* (100%), salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (kli, karvefrø, linfrø, økologisk hampfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner*, koriander) (20%), toppet med mørksirup
*=økologisk
Allergener: gluten (rugmel, hvetemel)
Nettovekt: 1000 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: Vårhvete (80%), Finmalt spelt * (20%), Salt (2,5%), vann (78%), surdeigsstarter av siktet hvete (28%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt)
Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt 700-750 gr.
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: spelt* chaga, avkok (60%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%),
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete, spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Se ellers ingredienslisten
Nettovekt: ca 200g per pose
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: siktet hvete* (50%), sammalt emmer* (25%), sammalt spelt* (25%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
3 for 100,-
Ingredienser: Siktet landhvete* (100%), helmelk* (45%), surdeigsstarter* (26%), usalta smør (20%), egg* (18%), sukker (16%), salt (2%) og kardemomme.
Fyll: Epler, smør, brunt sukker, hvitt sukker, kanel, vaniljesukker, kardemomme og hasselnøtter.
Allergener: gluten, melk, smør, egg, nøtter
*=økologisk
Nettovekt: ca 70 gr per stk.
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg antall:
Ingredienser: Sikta speltmjøl* (80%), sammalt speltmjøl* (20%), vatn (80%), Surdeigsstartar* (20%), salt( 2%)
Topping: havregryn, eller andre frø og kjernar.
*=Økologisk
(kan inneholde spor av sesamfrø)
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Med den pakken her kan du gå frå å aldri ha rørt ein surdeig, til å ha et ferskt, heimebaka brød på kvalitetsmjøl på eitt døgn! Her får du eit glas med min 30 år gamle surdeigsstartar, aktiv og klar til dyst. Du får kveitemjøl til fyste mating, og ein pose mjøl som er oppmålt og blanda sånn at det er akkurat nok til ei stor bakedame (eit av mine signaturbrød). Alt mjølet er økologisk, steinmalt kvalitetsmjøl frå Norsk Urkorn, så no har du alle forutsetningar for å lukkast med baksten. Ja, og dessutan har eg ein heil del videoar der eg tek deg gjennom prosessen steg for steg, og hjelper deg å bli kjend med surdeigsstartaren din.
God baking, og spør om du lurer på noko!
Innhald surdeigsstartar:
50% sikta dala landkveite*, 50% vatn.
Nettovekt: 750g eks. emballasje
Innhald mjølblanding:
Sikta dala landkveite* (67%), finmalt spelt* (17%) finmalt emmer*
Nettovekt: 600g eks. Papirpose
Innhald mjøl til mating:
100% sikta dala landkveite*
Nettovekt: 100 gram eks. Papirpose
Allergener: Gluten (frå landkveite, emmer og spelt).
* = økologisk
Sett saman ditt perfekte brød. Eg har eit utval økologisk mjøl frå norsk urkorn: sikta landkveite, sikta spelt, finmalt svedjerug og spelt, emmer og kveite i heilkorn. Heilkorna maler eg sjølv akkurat så grovt eller fint som du vil ha det. Sei et tal mellom 1 og 10 der 1 er finast og 10 er grovast, så fiksar eg det. Motiv bestemmer du også fritt, såklart.
PS: for eit luftig resultat så råder eg deg til å ha 50% sikta mjøl eller meir.
Ingrediensar: di eiga mjølblanding* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstartar av kveitemjøl eller spelt* og vatn (16%)
* = økologisk
Allergener: gluten, rismel i hevekurv.
Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.
Nettovekt: ca 985gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Ingredienser: siktet hvete* (85%), sammalt fin landhvete* (15%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%), eple, honning og kanel.
Allergener: Gluten (fra hvete og rug), eple
*= økologisk
Nettovekt: ca 800 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall brød:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet emmer (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarte(rugmel, dala landhvete* og vann), (kokosmasse, linfrø) (15%) toppet med havregryn.
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, emmer)
Nettovekt: 850 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: siktet landhvete* (95%), sammalt landhvete* (5%), vann (65%), surdeigsstarter* (20%), salt (3%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 280 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Ingredienser: Sammalt rug, spelt, øl (porter) honning, surdeig, salt
versjon med hele frø & kjerner inneholder også solsikkekjerner & linfrø.
Porteren som brukes er "einstok" fra polet.
Brødene inneholder ikke melkeprodukter, men formene smøres med meierismør.
Dette er store brød som lages med mye tid og kun de beste ingredienser. Hvert brød inneholder en hel flaske porter, så her er det mye smak. Oppskriften er inspirert av et par besøk på en fantastisk spiseplass i københavn :)
Brødene veier ca 2 kg per stk og har over 30 skiver i seg (med mindre du skjærer over 1 cm tykke skiver)
Brødet holder seg fint i et par dager på kjøkkenbenken. Brødet er best dagen etter steiking, da det trenger å "sette seg"
Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 1100 gr.
Hentepunkter:
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under
Allergener: Gluten, olivenolje
Vekt: ca. 800g
Et enkelt surdeigsbrød med mild smak. Passer perfekt til alt fra sandwich i matpakka eller tilbehør til suppe.
Ingredienser: Siktet hvetemel (70%), sammalt emmer* (15%), sammalt hvetemel (15%), vann 72%, surdeigsstarter (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og emmer)
*= økologisk
Nettovekt: ca 850 gr
Hentepunkt: Lindebergveien 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
NB - bestillingsfrist torsdager kl 21
Tips: La deigen stå kaldt i kjøleskåpet til du skal bruke den. Ha godt med mjøl på bordet og trykk deigballen ut frå midten med fingrane. Etterkvart kan du dra forsiktig i sidene slik at den blir rund og stor.
Varm opp pizzastein eller pizzastål, som du set på øvste rilla, på høgste temperatur i omnen. Steik pizzaen i ca. 5 min, eller til du ser den har ein fin gyllen farge på skorpa.
(Har du ikkje pizzastein, så varm opp steikebrettet som høyrer til omnen på same måte.)
Ingredienser: sikta manitoba*(47, 5%), Pizzamjøl Tipo 00 ( 47,5%), sammalt emmer * (5%), vann (65%), surdeigsstarter (20%), salt (2,8%).
Allergener: Gluten (fra kveite og emmer)
Nettovekt: ca. 250 gram.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: Manitoba mel (33%), emmer mel siktet* (44%), emmer mel sammalt (22%) vann (88%), surdeigsstarter* (18%), lønnesirup* (4,5%) salt (2%)
Allergener: Gluten (fra manitoba og emmer)
*= økologisk
Nettovekt: ca 650 gr
Hentepunkt: Ragbakken 82, Hafrsfjord
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall
Allergener: Melk, Gluten, Egg
Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), (gresskarkjerner*, solsikkekjerner og toppet med hvetekli) (15%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, rug)
Nettovekt: 850 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: sammalt fin spelt* (55%) siktet spelt* (45%), vann (104%) havregryn* (14%), valnøtter (16,5%) linfrø* (19%), solsikkefrø* (16,5%), salt (2,2%), tørrgjær (0,4%)
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt), valnøtter
Nettovekt: 750 gram
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Ingredienser: sikta økologisk kveitemjøl *(80%) , økologisk emmer* (20%), havregryn (20%), vann (76%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%).
Allergener: Gluten (frå kveite, emmer og havre)
*Økologisk
Nettovekt: ca 850 gram.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser:
Siktet speltmel 80%, sammalt speltmel 20%, 80% vann, 20% surdeigsstarter av spelt, olivenolje til smøring av form
Allergener: Gluten, Egg
Nettovekt: ca 900g
5 stk surdeigssykker
Rundstykker laget på surdeig
Ingredienser: Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt)
Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: hvetemel, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), 70% mørk sjokolade, bruntsukker, kanel, smør, melk, egg, mørk sirup
*=økologisk
Allergener: gluten (hvetemel), egg
Nettovekt: 1000 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: speltflak*, norsk honning, vegetabilsk fett (raps/kokos), lønnesirup*, dadler*, mandler, gresskarkjerner*, solsikkefrø*, sesamfrø*, salt
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt) og mandler
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Her kan jeg friste med saftig og smaksrik gulrotkake, med masse smak! Bakt med søt surdeig og kokosblomst sukker som gjør kaken både sunnere og mer magevennelig!
Ingredienser: siktet hvetemel*, kokosblomstsukker*, smør, søt surdeig* egg, gulrot, eple, kokesjokolade, kanel, nellik, bakepulver, natron, kardemomme.
Toppet med deilig smørkrem av smør, melis, kremost naturell.
Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, kan inneholde spor av nøtter
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
- Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
- Ha på ønsket ost og tilbehør
- Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge
Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater
Nettovekt: ca 260 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.
Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.
Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.
Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.
Nettovekt: ca 440 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: hvetemel (70%), fullkorn (15%), enkorn* (15%), salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (sesamfrø og chiafrø) (15%), toppet med valmuefrø*
*=økologisk
Allergener: gluten (enkorn, hvetemel)
Nettovekt: 850 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: hvete* (77%), sammalt hvete* (23%), rødbetepurre (84%), surdeigsstarter* (18%), salt (2%), solsikkekjerner (9%)
Allergener: Gluten (fra hvete og solsikkekjerner)
*= økologisk
Nettovekt: ca 650 gr
Hentepunkt: Ragbakken 82, Hafrsfjord
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall under:
4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren.
Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16%
Allergener: melk
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Dansk rugbrød
50% svedjerug finmalt * . 50% sammalt rugmel grovmalt, 12,5% gresskarkjerner*, 12,5% solsikkekjerner*, 100% vann, 1,5% salt
Nettovekt 1250 gr.
Beskrivelse
Autentisk dansk rugbrød med hele kjerner. Saftig og holdbart. Perfekt til deilige smørrebrød eller til matpakken.
Pris:130,-
Allergener: Gluten (fra spelt)
*= økologisk
Nettovekt: ca 1000 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø
*= økologisk
Nettovekt: ca 1100 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), hvitløk (3 fedd), (rosmarin, oliven) (16%), toppet med sitronskive
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt, rug)
Nettovekt: 950 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: siktet hvete (50%), bokhvete* helkorn (40%), fullkorn hvete (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), (linfrø, kokos, hampfrø*, quinoa, valnøtter) (15%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete), valnøtter
Nettovekt: 950 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (20%), spelt (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), brunost og rosiner (30%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete)
Nettovekt: 650 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: økologiske speltflak*, norsk honning, mandler, kokos, rosiner*, solsikkefrø*, sesamfrø*, rapsolje*
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt)
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Allergener: Gluten (fra hvete og rug), melk
*= økologisk
Nettovekt: ca 680 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: (siktet hvete, landhvete finmalt*, bokhvete*) (90%), (fullkorn hvete, svedjerug*) (10%), spelt, vann, salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete)
Nettovekt: 550 gram for 2 stk.
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Du kan tegne deg for et brødabonnement. Det er en fantastisk mulighet til å få ferske hjemmebakte og nybakte surdeigsbrød på henting beliggende på Frogner, rett ved Vigelandsmuseet. Eller levering!
Jeg baker på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Du henter eller få levering i henhold til tidspunktet som du ønsker.
Nedenfor er brødplanen for dette abonnementet
dag-1
Hvete/Fullkorn/Spelt
dag-2
Hvete/Fullkorn/Emmer med Kokosmasse
dag-3
Økologisk Valmuefrø / Hvete / Fullkorn / Enkorn
fredag-4
Bokhvete/Fullkorn - fullpakket med næring
--
Vanlig pris- 397 kr
Abonnement Pris - 360kr
--
Hvis hente: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til abonnementet: send meg en e-post
Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)
*=økologisk
Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug) Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 150 gr.
Velg mellom ein halvstekt pizzabotn som er tynn og sprø, eller ein pizzadeig som du kan forme og steke sjølv pluss tomatsaus. Begge pizzavariantane er sjølvklart laga med surdeig og tålmod. Fermentert og kaldheva over natta.
Ingrediensar pizzabotn: Dala landkveite(77,8%)*, Caputo manitoba(22,2%), vann (84%), surdeig (22%), salt (2,2%), olivenolje til smøring av boksen.
Ingrediensar tomatsaus: Mutti knuste tomatar, lauk, kvitlauk, olivenolje, grønnsaksbuljong, oregano, peppar.
* = økologisk
Allergener: gluten (frå landkveite og manitoba)
Nettovekt deig: ca 140g
Nettovekt pizzabotn: ca **
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Selges i pakker på 6 pølsebrød.
Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.
Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.
Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.
Nettovekt: ca 500 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall: