Utsalg
- Auroras hjemmebakeri
- Baked by Lind
- Briksdal baker
- Brødhue Hjemmebakeri
- Deig&Meg
- Frogner Kitchen
- Hekta bakeri og gårdsutsalg
- Kjokkenet paa Hauer
- Konstali Surdeig
- May Tonjes fermentering og surdeig
- Mellom Bakkels og Bergh
- Mrs. Valens Kitchen
- Norsk Urkorns hjemmebakeri
- Skorpe & smule
- Sourdough test lab
- Sourdough with me
- Surprise mikrobakeri
- SurStugu
- The Arctic Sour
- Våg surdeigsbakeri
Gange-Rolv er eit lyst og luftig landbrød. Perfekt til tapas, supper og gryter. Eller med kva som helst pålegg,
Ingrediensar: Sikta dala landkveite* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstartar av kveitemjøl* og vatn (16%)
* = økologisk
Allergener: gluten (frå landkveite), rismel i hevekurv.
Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.
Nettovekt: ca 985gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Huk av for om du ønsker landbrød eller grovbrød
LANDBRØD
Ingredienser: siktet hvetemel* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
GROVBRØD
Ingredienser: finmalt sammalt hvete (60%), siktet hvetemel* (40%), vann (80%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr
Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt, antall og type brød:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)
*=økologisk
Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 850-900 gram
Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.
Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din.
Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme.
Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Jeg baker Haugesundsbrød med innslag av spelt, Djupadalsbrød av 100% spelt, Skåredalsbrød av 100% landhvete, og Tømmerdalsbrød med gulrot og havregryn. Merk at utvalget kan variere.
Haugesundsbrød bakes som standard, så husk å velge brød nederst om du ønsker en annen type.
Bestilte brød hentes på oppgitt dag.
Ingredienser
Haugesundsbrød:
Siktet landhvete* (50%), finmalt spelt* (25%), siktet spelt* (25%), vann (70%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)
Djupadalsbrød:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt* (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)
Skåredalsbrød:
Siktet landhvete* (100%), vann (70%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)
Tømmerdalsbrød:
Siktet landhvete* (100%), havregryn (22%), gulrot (13%), vann (83%), surdeigsstarter (22%), salt (2%). Garnityr av solsikkekjerner.
Skriv i melding til baker om man ønsker havregryn som garnityr i stedet for solsikkekjerner, eller om man ikke ønsker garnityr.
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete og spelt)
Nettovekt for Haugesundsbrød, Djupadalsbrød og Skåredalsbrød: ca. 835 gr.
Nettovekt for Tømmerdalsbrød: ca. 900 gr.
Snitting kan avvike fra bildene.
Utvalg kan variere fra uke til uke.
Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Jeg baker Haugesundsbrød som standard.
Velg type om du ønsker ett av de andre brødene.
Ønsker du å kjøpe Tømmerdalsbrød kombinert med ett av de andre brødene, husk å trykke "Legg i handlekurv" hver for seg. Dette for å få korrekt pris.
Bakedama er eit allsidig brød. Det er fint og luftig med fyldig smak frå urkorna emmer og spelt.
Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt emmer* (16,5%), finmalt spelt (16,5%), havsalt (1,7%), vatn (77%), surdeigsstarter kveitemjøl* og vatn (16%).
* = økologisk
Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv
Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.
Nettovekt: ca 985 gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Allergener: Gluten (frå kveitemjøl)
Nettovekt: ca 850 gr
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Allergener: Gluten (fra kveite og rug)
Nettovekt: ca 900 gr
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Bøkkeren er mitt grovaste brød, med grovmalt urkorn som gjev fyldig smak, saftig innside og sprø skorpe.
Ingrediensar: sikta dala landkveite* (50%), grovmalt emmer* (33%), grovmalt spelt* (17%), havsalt (1,7%), vann (75%), surdeigsstarter av økologisk sikta landkveite og vann (16%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (frå emmer, spelt og landkveite), rismel i hevekurv
Nettovekt: ca 985 gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
3 for 100,-
Ingredienser: siktet landhvete* (100%), helmelk* (64%), smør* (36%), surdeigsstarter* (18%), hvitt sukker (18%), brunt sukker (18%), egg* (9%), kanel og kardemomme.
Allergener: gluten, melk, smør, egg
*=økologisk
Nettovekt: ca 75 gr per stk.
Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg antall:
Avisgutten er eit fint brød til frukost eller i matpakka. Krummen er jamn utan store luftlommer, slik at syltetøyet ikkje renn gjennom, men framleis luftig og lett.
Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt kveitemjøl* (33%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstarter av kveitemjøl* (16%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv
Nettovekt S/L: ca 988 gr/494 gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Ingredienser: dala landhvete* (85%), sammalt svedjerug* (10%), caputo manitoba (5%), Salt (2%) surdeig av svedjerug/landhvete* (20%), vann (80%)
*=økologisk
Allergener: gluten (fra landhvete, svedjerug og manitoba)
Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 850-900 gram
Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.
Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: Siktet hvetemel* (85%), sammalt emmer* (15%), vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 850-900 gr
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Kan også lages som loff, gi i tilfelle beskjed ved bestilling i feltet "melding til baker"
Velg hentetidspunkt og antall:
Jeg baker Tømmerdalsstykker med solsikkekjerner på som standard, men de kan også bakes med lettkokte havregryn eller uten noe på om ønskelig. Om noe annet enn standard er ønskelig, legg det inn som en melding til baker. Bestilte Tømmerdalsstykker hentes på oppgitt dag.
Disse er supergode og bakes etter oppskrift fra Ida som driver Surdeigshimmelriket.
Ingredienser
Siktet landhvete* (100%), lettkokte havregryn (22%), gulrot (13%), vann (84%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)
* = Økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete og havregryn)
Nettovekt: ca. 115 gram pr. gulrotstykke
Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg antall ved å trykke på varen under.
Tømmerdalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk. , og antall 2 = 6 stk.
Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø
*= økologisk
Nettovekt: ca 1100 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
En rustikk formkake bakt med søt surdeig. Saftig, med smak av sitron og valmuefrø. Kaken er toppet med en sitron og melis glaze for frisk munnfull, som har den perfekte balanse mellom søt og syrlig. En kake inneholder ca 13 serveringer.
Ingredienser: siktet hvetemel, sukker, havremelk, rapsolje, surdeigsstarter, egg, bakepulver, salt, sitron, valmuefrø, melis til glaze.
Allergener: gluten (hvete), egg. Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt: ca 480gr
NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunkt.
Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: siktet spelt* (50%), sammalt emmer* (50%), solsikkefrø* (20%), linfrø *(10%), vann (90-100%), surdeigsstarter* (20%), mollasse* (2%), Himalaya salt (2%). Toppes med bløtlagte gresskarkjerner*
* = økologisk
Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 1100 gr.
Hentepunkter:
Nærbø: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Kan lages med surdeig av spelt hvis det er ønskelig. Da er brødet lav foodmap og fritt for tilsatt hvete. (NB! kan fortsatt inneholde spor av hvete). Om du ønsker dette så sender du meg en melding når du bestiller i feltet "melding til baker"
Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under
Ingredienser: Siktet Dala landhvete* (100%), Salt (2%), vann (80%), surdeigsstarter av svedjerug/hvete/emmer* (20%)
*=økologisk
Allergener: gluten (rugmel, hvetemel, emmer)
Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt 850-900 gr.
Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.
Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: siktet hvetemel* (94%) svedjerug (6%)*, vann (75%), surdeigsstarter* (19%), salt (1,5%),
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 950 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: Vårhvete (82%), sammalt emmer * (18%), Salt (2,5%), vann (78%), surdeigsstarter av siktet hvete (28%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, emmer)
Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 720gr
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: Hvetemel* (40%), manitoba (30%), spelt* (20%), emmer* (10%), surdeigsstarter (20%), vann (80%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvetemel)
*= økologisk
Nettovekt: ca 800 gr
Hentepunkt: Sirdalsveien 7430, Tjørhom
Spørsmål til bakerne: send oss en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)
*=økologisk
Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug) Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 750-800 gram
Ønsker du et annet antall, eller et annet hentetidspunkt, send meg en e-post (se under)
Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Babka får du i 2 ulike varianter; med sjokolade eller med makronfyll. Jeg leverer sjokolade som standard, men om du ønsker å prøve med makronfyll i stedenfor, huk av nederst i bilde.
Ingredienser: siktet hvetemel* (100%), melk* (63 %), smør (26%), sukker* (14%) surdeigsstarter* (30%), egg*, salt (0,6%) .
Fyllet til sjokoladebabka: kokesjokolade, smør, brunt sukker
Fyllet til makronbabka: mandler, eggehvite, sukker, smør, kanel
Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, mandler
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Mange som ikke tåler brød laget på hvete kan ha bedre toleranse for surdeigsbrød med spelt. Dette er fordi speltmel inneholder mindre fruktaner som er et tungt fordøyelig karbohydrat. I tillegg bidrar surdeigsprosessen til å bryte ned disse karbohydratene før de kommer i tarmen slik at brødet blir enklere å fordøye.
Ingredienser: Sammalt speltmel* (50%), siktet speltmel* (50%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra spelt)
*= økologisk
Nettovekt: ca 680 gr.
Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Ingredienser:
Siktet hvetemel økologisk 40%
Havregryn økologisk 10%
Økologisk femkornblanding og chiafrø 10%
Sammalt hvete 10%
Sammalt rug 10%
Emmer sammalt/finmalt 20%
Salt 2%
20% surdeigsstarter økologisk (svedjerug/hvete/emmer)
Hydrering ca. 75%
Nettovekt 850-900 gr.
Allergener: Gluten
3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr)
Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel.
* = økologisk
Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 140 gr per stk
Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Velg hentetidspunkt og antall:
Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.
Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)
* = økologisk
Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten
Nettovekt: ca 200 gr
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Nå kan du lage din egen surdeigspizza hjemme!
Utførlig beskrivelse følger med, men du kan selvfølgelig bake den ut på din egen måte.
Deigen bakes torsdag, og er perfekt for steking ila helgen. Den kan og fryses, og tines i kjøleskap.
Nyhet! Nå selger jeg også halvstekt pizzabunn. Jeg steker den nesten ferdig på stål før jeg kjøler den ned på rist og pakker klar til henting
Ingredienser: Siktet hvetemel* (50%), Caputo nuvola (25%), Caputo Cuco (25%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 250 gr
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Dette estiske brødet er også kjent som must leib, som betyr svart brød av fementert rug brød. Rug har blitt dyrket i Estland i over tusen år og var en sentral del av tradisjonelt jordbruk.
Ingredienser: sammalt svedjerug* (100%), salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (kli, karvefrø, linfrø, økologisk hampfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner*, koriander) (20%), toppet med mørksirup
*=økologisk
Allergener: gluten (rugmel, hvetemel)
Nettovekt: 1000 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Tipo-00 (100%), vann (80%), surdeigsstarter (20%), salt (3%), olivenolje til smøring av heveboks
Allergener: gluten, olivenolje
Nettovekt:
Porsjonspizza: ca 300g
Langpanne: ca 700g
Ingredienser: Vårhvete (80%), Finmalt spelt * (20%), Salt (2,5%), vann (78%), surdeigsstarter av siktet hvete (28%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt)
Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt 700-750 gr.
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Et lyst surdeigsbrød bakt på 100% finsiktet vårhvete. Brødet er fylt med Manzanilla oliven med pimiento, soltørket tomat, skivet jalapeño og cheddarost. Et spicy brød, som bugner av smak. Egner seg like godt som tilbehør til middag og salat, i toastjernet eller som stjerne på tapasbordet.
Serveringstips: Fyll et lite fat med olivenolje av god kvalitet og dypp i vei!
Ingredienser: siktet vårhvete (100%), vann (65%), surdeigstarter av hvetemel og rug (20%), salt (2%), manzanilla oliven, soltørket tomat, jalapeño, paprikakrydder, cheddar
*=økologisk
Allergener: gluten fra hvete, ris (fra rismel i hevekurv), melk, solsikkeolje (soltørket tomat)
vekt: ca 760 g
NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.
Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
4 for 100,-
Ingredienser: Dala landhvete, smør, sukker, surdeigsstarter, eggeplommer, sjokolade, nøtter (hasselnøtter/pistasj), vaniljesukker, maldonsalt, bakepulver/natron.
Allergener: gluten, egg, nøtter, melk
Nettovekt: 70gram per stk
Hentepunkt: Heggen allé 2a
Hentes: man-fre 1530-1600
Bestilles senest dagen i forveien.
Vennligst oppgi hvilken dag du ønsker å hente dine cookies.
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
-Gode med smør og kvitost.
Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%) mjølk (51%), sukker (40%), surdeigsstartar* (20%), hornsalt (1,5%).
Allergener: Kveitemjøl, mjølk.
-Kan innehalde spor av sesamfrø.
*Økologisk
Nettovekt: ca 100 gr
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Huk av for om du ønsker grove eller fine rundstykker
Rundstykkene er bakt på Dala landhvete som er et urkorn. Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornsorter. Dala landhvete er uforedla og har en høyere tetthet av næringsstoffer, og en mykere gluten, enn den moderne hveten.
Grove:
Ingredienser: sammalt landhvete* (50%), siktet landhvete* (50%), vann (80%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
Fine:
Ingredienser: siktet landhvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 80 gram pr. stk.
Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Allergener: Gluten (fra hvetemel)
Ingredienser: hvetemel (100%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%), salt (3%), rismel til hevekurv
*=økologisk
Allergener: gluten (hvetemel), rismel
Nettovekt 1100-1200 gr.
Scoring/mønster kan variere fra bildene.
Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: Hvetemel* (100%), melk (62%), sukker (20%), søt surdeig (25%), smør (15%), egg (5%), salt (1%) gjær (0,5%) kardemomme (1%). Fyllet består av sukker, kanel, hvetemel*, smør og salt.
Allergener: Gluten (fra hvetemel), egg, smør, melk
*= økologisk
Melk fra egen gård
Nettovekt: ca 130 gr
Hentepunkt: Sirdalsveien 7430, Tjørhom
Spørsmål til bakerne: send oss en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: Siktet spelt* (90%), sammalt emmer* (5%), vann (70%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg) Hvete fra surdeigsstarter
Nettovekt: ca 700-800 gr
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Med den pakken her kan du gå frå å aldri ha rørt ein surdeig, til å ha et ferskt, heimebaka brød på kvalitetsmjøl på eitt døgn! Her får du eit glas med min 30 år gamle surdeigsstartar, aktiv og klar til dyst. Du får kveitemjøl til fyste mating, og ein pose mjøl som er oppmålt og blanda sånn at det er akkurat nok til ei stor bakedame (eit av mine signaturbrød). Alt mjølet er økologisk, steinmalt kvalitetsmjøl frå Norsk Urkorn, så no har du alle forutsetningar for å lukkast med baksten. Ja, og dessutan har eg ein heil del videoar der eg tek deg gjennom prosessen steg for steg, og hjelper deg å bli kjend med surdeigsstartaren din.
God baking, og spør om du lurer på noko!
Innhald surdeigsstartar:
50% sikta dala landkveite*, 50% vatn.
Nettovekt: 750g eks. emballasje
Innhald mjølblanding:
Sikta dala landkveite* (67%), finmalt spelt* (17%) finmalt emmer*
Nettovekt: 600g eks. Papirpose
Innhald mjøl til mating:
100% sikta dala landkveite*
Nettovekt: 100 gram eks. Papirpose
Allergener: Gluten (frå landkveite, emmer og spelt).
* = økologisk
Ingredienser: hvetemel (77%), havremel (23%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%) salt (3%), rismel til hevekurv
Allergener: gluten (hvetemel), rismel
Nettovekt ca 1000 gr.
Scoring/mønster kan variere fra bildene.
Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Kammerjunker er en dansk søt og sprø småkake. I Danmark serveres de hele eller knust i syrlig koldskålblanding og spises når som helst på døgnet. Jeg har laget en mettende frokost variant med halvgrov surdeigsstarter og tilsatt 33% fibramel. En syndig frokost, som kan spises hver morgen med god samvittighet.
Serveringstips: Lag koldskål, ha i kammerjunkere og topp med friske bær! Se oppskrift her!
Ingredienser: siktet vårhvete (67%), fibramel (33%), surdeigstarter av siktet hvetemel & sammalt svedjerug (44%), meierismør (44%), sukker (38%), bakepulver (1,8%), vaniljeekstrakt (1 ts), salt (0,4%), 1 egg*
Bør oppbevares i lufttett beholder slik at småkakene holder seg sprø.
Best før (men ofte god etter): 1 uker etter merket produksjonsdato.
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete og rug), melk, egg. Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt: ca 150gr per pose
NB: Siste frist for bestilling 24timer før tilgjengelig hentetidspunkt.
Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Et mettende bananbrød bakt med surdeig. Uten tilsatt sukker, kun med naturlig sødme fra banan og rosiner. Fibramel og valnøtter bidrar til en energirik og mettende bit. Bananbrødet kan serveres som både brød og kake, og smaker like godt i matpakka som på fredagskvelden. Inneholder ca 10 serveringer.
Ingredienser: Siktet hvete, Fibramel, Banan, Egg*, Surdeigstarter av hvete og rug, Rapsolje, Yoghurt naturell, Bakepulver, Kardemumme, Kanel, Salt, Vaniljekstrakt*, Rosiner, Valnøtter
* økologisk
Allergener: nøtter(valnøtter), gluten(hvete og rug), laktose, egg,
Nettovekt: ca 570gr
NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunkt.
Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Kan nå bestilles uten frø
Ingredienser: siktet hvetemel* (80%), sammalt spelt* (20%), vann (75%), surdeigsstarter* (25%), salt (2%). Vendes i solsikkekjerner og gresskarkjerner*
* = økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt), frø. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 800 gr.
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet emmer (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarte(rugmel, dala landhvete* og vann), (kokosmasse, linfrø) (15%) toppet med havregryn.
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, emmer)
Nettovekt: 850 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: Hvetemel* (75%), finmalt spelt* (19%), frøblanding av solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø (18%), hel rug* (12%), rugmel* (6%), salt (2%) gjær (1,5%)
Allergener: Gluten (fra hvetemel, rug), sesamfrø
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Sirdalsveien 7430, Tjørhom
Spørsmål til bakerne: send oss en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Allergener: Gluten, olivenolje
Vekt: ca. 800g
Et enkelt surdeigsbrød med mild smak. Passer perfekt til alt fra sandwich i matpakka eller tilbehør til suppe.
Ingredienser: Siktet hvetemel (70%), sammalt emmer* (15%), sammalt hvetemel (15%), vann 72%, surdeigsstarter (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og emmer)
*= økologisk
Nettovekt: ca 850 gr
Hentepunkt: Lindebergveien 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
NB - bestillingsfrist torsdager kl 21
En klassisk bagel, bakt på vårhvete og surdeig, søtet med honning. Deigen heves over natt i romtemperatur, noe som gir den masse tid til å fermentere og utvikle smak. På morgenen rulles de ut, får sitt karakteristiske hull og etterheves. De kokes i vannbad før de rulles i sesamfrø og stekes i ovnen. Ut av ovnen kommer lune crispy bagels, en frokost verdig!
Selges 2 stk sammen.
Ingredienser: siktet vårhvete (100%), vann (51%), surdeigstarter av hvetemel og rug (20%), honning (8%), salt (2%). 2ss bakepulver og 1ss sukker til vannbad. Toppet med sesamfrø*
*= økologisk
Allergener: gluten (fra hvete og rug), sesamfrø, honning. Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt: ca 220 gram (for 2 stk bagels)
NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.
Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Sett saman ditt perfekte brød. Eg har eit utval økologisk mjøl frå norsk urkorn: sikta landkveite, sikta spelt, finmalt svedjerug og spelt, emmer og kveite i heilkorn. Heilkorna maler eg sjølv akkurat så grovt eller fint som du vil ha det. Sei et tal mellom 1 og 10 der 1 er finast og 10 er grovast, så fiksar eg det. Motiv bestemmer du også fritt, såklart.
PS: for eit luftig resultat så råder eg deg til å ha 50% sikta mjøl eller meir.
Ingrediensar: di eiga mjølblanding* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstartar av kveitemjøl eller spelt* og vatn (16%)
* = økologisk
Allergener: gluten, rismel i hevekurv.
Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.
Nettovekt: ca 985gr
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Ingredienser: hvetemel (100%), vann (38%), egg (22%), olivenolje (7%), tørrgjær (1%), Salt (2%), sesamfrø
Allergener: gluten (hvetemel), egg, sesamfrø
Nettovekt 450-500 gr.
Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), (gresskarkjerner*, solsikkekjerner og toppet med hvetekli) (15%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, rug)
Nettovekt: 850 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: sammalt fin spelt* (55%) siktet spelt* (45%), vann (104%) havregryn* (14%), valnøtter (16,5%) linfrø* (19%), solsikkefrø* (16,5%), salt (2,2%), tørrgjær (0,4%)
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt), valnøtter
Nettovekt: 750 gram
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
*=Økologisk
Allergener: Gluten (frå kveitemjøl)
Nettovekt: ca 950 gr.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
*=Økologisk
Allergener: gluten (rug). Kan inneholde spor av sesamfrø.
Nettovekt: ca. 900 gr.
Hentepunkt*: Riisevegen 18, Stryn
* ikkje køyr opp den bratte bakken, men ta til høgre etter å ha køyrt av hovudvegen, så til venstre og opp.
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Nå kan du lage din egen kombucha hjemme. Kombucha er en fermentert te. Det vil si at den lages med en gjæringsprosess. Siden den er fermentert inneholder den probiotiske bakterier som er godt for tarmen og styrker immunforsvaret.
Startpakken med alt du trenger for å komme igang inneholder detaljert beskrivelse og det følgende:
- Glass med kombuchastarter
- Scoby
- Te*
- Rårørsukker*
* = økologisk
Du kan og kontakte meg underveis hvis du lurer på noe, og skulle du være uheldig første gangen kan du hente en ny hos meg kostnadsfritt
Jeg bruker ofte kombucha i smoothie og hjemmelaget snop. Da er det veldig lett å få i resten av familien gode bakterier. Den kan også blandes i juice Hvis du ikke er vant med å drikke og spise fermentert mat vil jeg få anbefale å begynne med et lite glass om dagen for å tilvenne tarmen. Det kan sette igang fordøyelsen ganske raskt om du drikker for mye.
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
*=Økologisk
allergener:gluten, egg, melk
Allergener: Melk, Gluten, Egg
5 stk surdeigssykker
Rundstykker laget på surdeig
Ingredienser: Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt)
Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ingredienser: hvetemel, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), 70% mørk sjokolade, bruntsukker, kanel, smør, melk, egg, mørk sirup
*=økologisk
Allergener: gluten (hvetemel), egg
Nettovekt: 1000 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: speltflak*, norsk honning, vegetabilsk fett (raps/kokos), lønnesirup*, dadler*, mandler, gresskarkjerner*, solsikkefrø*, sesamfrø*, salt
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt) og mandler
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Ingredienser: Sammalt spelt* (90%), siktet spelt* (10%), chaga, avkok (60%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), malt (25%), rapsolje
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete, spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Se ellers ingredienslisten
Nettovekt: ca 200g per pose
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Her kan jeg friste med saftig og smaksrik gulrotkake, med masse smak! Bakt med søt surdeig og kokosblomst sukker som gjør kaken både sunnere og mer magevennelig!
Ingredienser: siktet hvetemel*, kokosblomstsukker*, smør, søt surdeig* egg, gulrot, eple, kokesjokolade, kanel, nellik, bakepulver, natron, kardemomme.
Toppet med deilig smørkrem av smør, melis, kremost naturell.
Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, kan inneholde spor av nøtter
*= økologisk
Nettovekt: ca 750 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
- Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
- Ha på ønsket ost og tilbehør
- Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge
Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater
Nettovekt: ca 260 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.
Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.
Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.
Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.
Nettovekt: ca 440 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: hvetemel (70%), fullkorn (15%), enkorn* (15%), salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (sesamfrø og chiafrø) (15%), toppet med valmuefrø*
*=økologisk
Allergener: gluten (enkorn, hvetemel)
Nettovekt: 850 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser:
Siktet speltmel 80%, sammalt speltmel 20%, 80% vann, 20% surdeigsstarter av spelt, olivenolje til smøring av form
Allergener: Gluten, Egg
Nettovekt: ca 900g
Allergener: Gluten (fra spelt)
*= økologisk
Nettovekt: ca 1000 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø
*= økologisk
Nettovekt: ca 1100 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), hvitløk (3 fedd), (rosmarin, oliven) (16%), toppet med sitronskive
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt, rug)
Nettovekt: 950 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: siktet hvete (50%), bokhvete* helkorn (40%), fullkorn hvete (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), (linfrø, kokos, hampfrø*, quinoa, valnøtter) (15%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete), valnøtter
Nettovekt: 950 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (20%), spelt (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), brunost og rosiner (30%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete)
Nettovekt: 650 gram
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.
Ingredienser: økologiske speltflak*, norsk honning, mandler, kokos, rosiner*, solsikkefrø*, sesamfrø*, rapsolje*
*=økologisk
Allergener: gluten (spelt)
Hentepunkt: Øyestadveien 249, Trøgstad
Et klassisk fransk landbrød, bakt på hvete med innslag av svedjerug. Brødet er smakfullt med brente undertoner, og passer den som liker et enkelt brød uten frø.
Ingredienser: siktet finmalt vårhvete (90%), sammalt grov rug (10%), salt (2,5%), vann (65%), surdeigsstarter av siktet hvete og finmalt rug (20%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, rug), ris (fra rismel i hevekurv)
Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 650gr
NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.
Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Spesialbestilling etter avtale med kunde.
Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren.
Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16%
Allergener: melk
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Perfekt matpakkebød, og brødet er ekstra holdbart siden det bakes på tangzhong måten. Lett for små hender å holde i, og det er i tillegg testet på en barnefamilie, med stor suksess :-D
Ingredienser: siktet hvete* (80%), sammalt spelt* (20%) havremelk*(25%) surdeigsstarter* (20%), Himalaya salt (2%), rårørsukker (2%) olivenolje*(2%)
* = økologisk
Allergener: gluten (spelt, hvete), Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 850 gr.
Hentepunkter:
Nærbø: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under
Baguetter, av surdeig 2 stk 79,-
Ingredienser: Siktet hvetemel* (50%), Caputo nuvola (25%), Caputo Cuco (25%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 250 gr
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Allergener: Gluten (fra hvete og rug), melk
*= økologisk
Nettovekt: ca 680 gr
Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
3 for 100 NOK
Ingredienser: hvetemel (100%), vann (50%), surdeigsstarter av hvetemel (41%), smør (68%), sukker (22%), salt (2.3%)
Allergener: gluten (hvetemel), egg
Nettovekt ca 100 gram per stk
Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
3 for 100 NOK
Ingredienser: hvetemel (100%), melk (50%), gjær (8%), eggeplomme (1.3%), smør (8%), alkohol (2.5%), vaniljesukker (1.6%), salt (0.5%), sukker (8%)
Glasur: sukker, sitronsaft
Fylling: bringebær, sukker
Allergener: gluten (hvetemel), eggeplomme, melk
Nettovekt ca 85 gram per stk
Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Ønsker du å bestille større antall enn du finner i salg? Vil du bestille bakevarer til et selskap? Kanskje har du produkter du ønsker å finne i salg i butikken? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat - Jeg baker gjerne for deg!
Fermentert granola!
Denne har litt løvetannsirup tilsatt, og den er fermentert med surdeig.
Fermentering av nøtter, frø og korn er en super måte å bryte ned fytinsyre og bedre næringsopptaket! Denne er helt plain i smak, meningen min er at du skal kunne tilsette hva du vil av smaker.
Veldig god med yoghurt/melk, som topping på smoothie og mye mer.
Innhold: Havregryn* solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, valnøtter, hasselnøtter*, løvetannsirup, surdeig*
* er økologiske produkter.
Kan inneholde spor av gluten. Inneholder nøtter!
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Velg hentetidspunkt og antall:
Fermentert granola!
Denne er helt uten tilsatt sukker, og den er fermentert med surdeig.
Fermentering av nøtter, frø og korn er en super måte å bryte ned fytinsyre og bedre næringsopptaket! Denne er helt plain i smak, meningen min er at du skal kunne tilsette hva du vil, og søtning om du ønsker.
Veldig god med yoghurt/melk, som topping på smoothie og mye mer.
Innhold: Havregryn* solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, valnøtter, hasselnøtter*, surdeig*
* er økologiske produkter.
Kan inneholde spor av gluten. Inneholder nøtter!
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø
Velg hentetidspunkt og antall:
Allergener: Gluten, olivenolje
vekt ca. 1kg
Dansk rugbrød
50% svedjerug finmalt * . 50% sammalt rugmel grovmalt, 12,5% gresskarkjerner*, 12,5% solsikkekjerner*, 100% vann, 1,5% salt
Nettovekt 1250 gr.
Beskrivelse
Autentisk dansk rugbrød med hele kjerner. Saftig og holdbart. Perfekt til deilige smørrebrød eller til matpakken.
Pris:130,-
Velg mellom ein halvstekt pizzabotn som er tynn og sprø, eller ein pizzadeig som du kan forme og steke sjølv pluss tomatsaus. Begge pizzavariantane er sjølvklart laga med surdeig og tålmod. Fermentert og kaldheva over natta.
Ingrediensar pizzabotn: Dala landkveite(77,8%)*, Caputo manitoba(22,2%), vann (84%), surdeig (22%), salt (2,2%), olivenolje til smøring av boksen.
Ingrediensar tomatsaus: Mutti knuste tomatar, lauk, kvitlauk, olivenolje, grønnsaksbuljong, oregano, peppar.
* = økologisk
Allergener: gluten (frå landkveite og manitoba)
Nettovekt deig: ca 140g
Nettovekt pizzabotn: ca **
Hentepunkt: Ekebergveien 201
Spørsmål til baker: send meg ein e-post
Speltstykker basert på Djupadalsbrød.
Ingredienser:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)
* = økologisk
Nettovekt: ca. 105 gram pr. stk
Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg antall nedenfor.
Djupadalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk, og antall 2 = 6 stk.
Selges i pakker på 6 pølsebrød.
Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.
Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.
Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.
Nettovekt: ca 500 gr
Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)
*=økologisk
Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug) Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 150 gr.
Du kan tegne deg for et brødabonnement. Det er en fantastisk mulighet til å få ferske hjemmebakte og nybakte surdeigsbrød på henting beliggende på Frogner, rett ved Vigelandsmuseet. Eller levering!
Jeg baker på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Du henter eller få levering i henhold til tidspunktet som du ønsker.
Nedenfor er brødplanen for dette abonnementet
dag-1
Hvete/Fullkorn/Spelt
dag-2
Hvete/Fullkorn/Emmer med Kokosmasse
dag-3
Økologisk Valmuefrø / Hvete / Fullkorn / Enkorn
fredag-4
Bokhvete/Fullkorn - fullpakket med næring
--
Vanlig pris- 397 kr
Abonnement Pris - 360kr
--
Hvis hente: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til abonnementet: send meg en e-post
Ingredienser: (siktet hvete, landhvete finmalt*, bokhvete*) (90%), (fullkorn hvete, svedjerug*) (10%), spelt, vann, salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete)
Nettovekt: 550 gram for 2 stk.
Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")
Spørsmål til produktet: send meg en e-post
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.