Handlekurv

Handlekurven din er tom

75,00 kr

Ingredienser: siktet hvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (72%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


*= økologisk

Nettovekt: ca 700 gr

Hentepunkt: Golreppen 28, Gol

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall brød:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

Ingredienser:

Siktet hvetemel økologisk 40%

Havregryn økologisk 10%

Økologisk femkornblanding og chiafrø 10%

Sammalt hvete 10%

Sammalt rug 10%

Emmer sammalt/finmalt 20%

Salt 2%

20% surdeigsstarter økologisk (svedjerug/hvete/emmer)

Hydrering ca. 75%

Nettovekt 850-900 gr.

Allergener: Gluten

79,00 kr

Gange-Rolv er eit lyst og luftig landbrød. Perfekt til tapas, supper og gryter. Eller med kva som helst pålegg,

Ingrediensar: Sikta dala landkveite* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%),  surdeigsstartar av kveitemjøl* og vatn (16%)

* = økologisk

Allergener: gluten (frå landkveite), rismel i hevekurv. 

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

Ingredienser: Siktet hvetemel* (85%), sammalt emmer* (15%), vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete og emmer, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 850-900 gr

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Vil du ha brødet bakt med bare spelt, klikk på spelt på knappen her på siden

Kan også lages som loff, gi i tilfelle beskjed ved bestilling i feltet "melding til baker"


Velg hentetidspunkt og antall:

Nå kan du lage din egen surdeigspizza hjemme!
Utførlig beskrivelse følger med, men du kan selvfølgelig bake den ut på din egen måte. 
Deigen bakes torsdag, og er perfekt for steking ila helgen. Den kan og fryses, og tines i kjøleskap. 


Ingredienser: Siktet hvetemel*  (100%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

IAllergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 220-230 gr


Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: Spelt fintmalt 100%, salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (spelt), vann (80%)



Allergener: gluten (fra spelt. Kan inneholde spor av hvete og nøtter)

Nettovekt: ca 850-900 gram

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

65,00 kr
1 pakke = 4 stk.

Huk av for om du ønsker grove eller fine rundstykker

Rundstykkene er bakt på Dala landhvete som er et urkorn. Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornsorter. Dala landhvete er uforedla og har en høyere tetthet av næringsstoffer, og et mykere gluten, enn den moderne hveten.

Grove: 

Ingredienser: sammalt landhvete* (50%), siktet landhvete* (50%), vann (80%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%)


Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


Fine:


Ingredienser: siktet landhvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


*= økologisk

Nettovekt: ca 80 gram pr. stk.

Hentepunkt: Golreppen 28, Gol

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
100,00 kr

3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din. 

Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme. 


Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

Ingredienser: Hvetemel* (85%), sammalt hvete/purpurhvete* (15%), Salt (2%) surdeig av hvete* (20%), vann (80%)

*=økologisk

Allergener: gluten 

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 850-900 gram

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post 

Ingredienser: siktet spelt* (50%), sammalt emmer* (50%), solsikkefrø* (20%), linfrø *(10%), vann (90-100%), surdeigsstarter* (20%), mollasse* (2%), Himalaya salt (2%). Toppes med bløtlagte gresskarkjerner* 

OBS! bildet er ikke likt brødet jeg selger - stekes i nye former. (høyere og kortere) gjelder kun utseende 


* = økologisk

Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 1100 gr.

Hentepunkter:

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger 


Spørsmål til produkt: send meg en e-post




Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under

Ingredienser:  Siktet hvetemel* (100%), Salt (2%), vann (80%),  surdeigsstarter av hvete* (20%)

*=økologisk


Allergener: gluten (hvetemel)

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt 850-900 gr.

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.  

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

 

290,00 kr
Kanelknutar på søt surdeig baka med ekte smør og heilmjølk.

Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%), H-mjølk (47%),  søt surdeigsstartar (20%), 
sukker (14%), smør (14%), Kardemomme (1%),  salt (1%)

Fyll: smør, sukker og kanel

Allergener: Gluten (fra kveite), egg( til pensling)

Nettovekt: ca. 80-100 gram per stk.

Hentepunkt: 
Riisevegen 18, Stryn 
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)


Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)

*=økologisk

Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug) Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 400 gram

Ønsker du et annet antall, eller et annet hentetidspunkt, send meg en e-post (se under)

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

79,00 kr

Bakedama er eit allsidig brød. Det er fint og luftig med fyldig smak frå urkorna emmer og spelt. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt emmer* (16,5%), finmalt spelt (16,5%), havsalt (1,7%), vatn (77%), surdeigsstarter kveitemjøl* og vatn (16%).

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

75,00 kr

Bøkkeren er mitt grovaste brød, med grovmalt urkorn som gjev fyldig smak, saftig innside og sprø skorpe. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (50%), grovmalt emmer* (33%), grovmalt spelt* (17%), havsalt (1,7%), vann (75%), surdeigsstarter av økologisk sikta landkveite og vann (16%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå emmer, spelt og landkveite), rismel i hevekurv

Nettovekt: ca 985 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

75,00 kr

Avisgutten er eit fint brød til frukost eller i matpakka. Krummen er jamn utan store luftlommer, slik at syltetøyet ikkje renn gjennom, men framleis luftig og lett. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt kveitemjøl* (33%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstarter av kveitemjøl* (16%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv

Nettovekt S/L: ca 988 gr/494 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

Ingredienser: siktet hvetemel* (90%) svedjerug* (8%), byggmel (2%) vann (72%),  surdeigsstarter* (18%), salt (1,5%). Deigen er tilsatt helkorn bygg* og helkorn havre* og er toppet med sesamfrø*

Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø

*= økologisk

Nettovekt: ca 1100 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
NYHET!
Lag din egen fantastiske surdeigspizza med ferdig hevet pizzadeig fra Surprise mikrobakeri. 

Ingredienser: Tipo -00 (75%) Manitoba (25%) vann (80%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), olivenolje




Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av nøtter)

Nettovekt ca. 230 gr. 
95,00 kr

Ingredienser: siktet hvete* (100%), helmelk* (79%), surdeigsstarter* (29%), rosiner* (29%), rørsukker (12%), smør (9%), egg* (9%) og kardemomme.

Allergener: gluten, melk, smør, egg

*= økologisk

Nettovekt: ca 800g.

Hentepunkt: Golreppen 28, Gol

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

75,00 kr



Ingredienser: sammalt landhvete* (60%), siktet hvete* (40%),  vann (80%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


*= økologisk

Nettovekt: ca 700 gr

Hentepunkt: Golreppen 28, Gol

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

100,00 kr
Ingrediensar: Sammalt rug* (80%), vatn (80%), surdeigsstartar*( 40%), Rugkjernar* (20%), Maltekstrakt (4%), salt (3%). Toppast med frø* 

*=Økologisk

Allergener: gluten (rug).  Kan inneholde spor av sesamfrø. 

Nettovekt: ca. 700 gram.

Hentepunkt*: Riisevegen 18, Stryn

* ikkje køyr opp den bratte bakken, men ta til høgre etter å ha køyrt av hovudvegen, så til venstre og opp.


Velg hentetidspunkt og antall:

Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.

Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)


* = økologisk

Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten 


Nettovekt: ca 300 gr

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:



Ingredienser: Dala landhvete, smør, sukker, surdeigsstarter, eggeplommer, sjokolade, nøtter (hasselnøtter/pistasj/cashew), vaniljesukker, maldonsalt, bakepulver/natron.

Allergener: gluten, egg, nøtter, melk

Nettovekt: 70gram per stk

Hentepunkt: Heggen allé 2a

Hentes: man-fre 1530-1600 

Bestilles senest dagen i forveien.

Vennligst oppgi hvilken dag du ønsker å hente dine cookies. 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

75,00 kr



Ingredienser: siktet hvete* (50%), sammalt emmer* (25%), sammalt spelt* (25%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


*= økologisk

Nettovekt: ca 700 gr

Hentepunkt: Golreppen 28, Gol

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

80,00 kr

Mitt flaggskipprodukt. Det beste hverdagsbrødet til frokost og lunsjpakke. Også perfekt for å riste og lage krutonger til salaten eller suppen! Rundt godt brød for alle bruksområder.

 

Ingredienser:  hvetemel (100%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%), salt (3%), rismel til hevekurv


Allergener: gluten (hvetemel), rismel 


Nettovekt ca. 1000g

Scoring/mønster kan variere fra bildene.  

Hentepunkt: Dørumveien 13, 2322 Ridabu

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

Babka får du i 2 ulike varianter; med sjokolade eller med makronfyll. Jeg leverer sjokolade som standard, men om du ønsker å prøve med makronfyll i stedenfor, huk av nederst i bilde.

Ingredienser: siktet hvetemel* (100%), melk* (63 %), smør (26%), sukker* (14%) surdeigsstarter* (30%), egg*, salt (0,6%) .

Fyllet til sjokoladebabka: kokesjokolade, smør, brunt sukker
Fyllet til makronbabka: mandler, eggehvite, sukker, smør, kanel

Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, mandler

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Perfekt matpakkebød, og brødet er ekstra holdbart siden det bakes på tangzhong måten. Lett for små hender å holde i, og det er i tillegg testet på en barnefamilie, med stor suksess :-D 

Ingredienser: siktet hvete* (100%), melk, surdeigsstarter, Himalaya salt rårørsukker, meierismør 


* = økologisk

Allergener: gluten (spelt, hvete), Melk.  Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 850 gr.

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger 


Spørsmål til produkt: send meg en e-post



Velg antall varer ved å trykke på varen under

3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr) 

Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel. 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 140 gr per stk

Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser:
Tipo-00 (100%), vann (80%), surdeigsstarter (20%), salt (3%), olivenolje til smøring av heveboks 

Allergener: gluten, olivenolje

OBS: Må bestilles 4 dager før ønsket hentetidspunkt.

Nettovekt:
Porsjonspizza: ca 300g
Langpanne: ca 700g
80,00 kr

For deg som er ute etter litt ekstra fiber! Dette brødet er laget med havremel og har en tettere smuler. Flott til frokost for å sikre at du ikke blir sulten for tidlig. Bestselger elsket av kundene!

 

Ingredienser:  hvetemel (77%), havremel (23%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%) salt (3%), rismel til hevekurv

Allergener: gluten (hvetemel), rismel 


Nettovekt ca 1000 gr.

Scoring/mønster kan variere fra bildene.  

Hentepunkt: Dørumveien 13, 2322 Ridabu

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

110,00 kr

Dette estiske brødet er også kjent som must leib,  som betyr svart brød av fementert rug brød. Rug har blitt dyrket i Estland i over tusen år og var en sentral del av tradisjonelt jordbruk.

Ingredienser: sammalt svedjerug* (100%), salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (kli, karvefrø, linfrø, økologisk hampfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner*, koriander) (20%), toppet med mørksirup

*=økologisk

Allergener: gluten (rugmel, hvetemel)

Nettovekt: 1000 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")


Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

Ingredienser: spelt* chaga, avkok (60%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%),

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete, spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Se ellers ingredienslisten

Nettovekt: ca 200g per pose

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

85,00 kr



Ingredienser: siktet hvete* (60%), sammalt emmer* (30%), svedjerug* (10%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%), fiken og hasselnøtter

Allergener: Gluten (fra hvete og rug), nøtter


*= økologisk

Nettovekt: ca 700 gr

Hentepunkt: Golreppen 28, Gol

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

130,00 kr

Med den pakken her kan du gå frå å aldri ha rørt ein surdeig, til å ha et ferskt, heimebaka brød på kvalitetsmjøl på eitt døgn! Her får du eit glas med min 30 år gamle surdeigsstartar, aktiv og klar til dyst. Du får kveitemjøl til fyste mating, og ein pose mjøl som er oppmålt og blanda sånn at det er akkurat nok til ei stor bakedame (eit av mine signaturbrød). Alt mjølet er økologisk, steinmalt kvalitetsmjøl frå Norsk Urkorn, så no har du alle forutsetningar for å lukkast med baksten. Ja, og dessutan har eg ein heil del videoar der eg tek deg gjennom prosessen steg for steg, og hjelper deg å bli kjend med surdeigsstartaren din.

God baking, og spør om du lurer på noko!

Innhald surdeigsstartar:
50% sikta dala landkveite*, 50% vatn.

Nettovekt: 750g eks. emballasje

Innhald mjølblanding:
Sikta dala landkveite* (67%), finmalt spelt* (17%) finmalt emmer*


Nettovekt: 600g eks. Papirpose

Innhald mjøl til mating:
100% sikta dala landkveite*

Nettovekt: 100 gram eks. Papirpose

Allergener: Gluten (frå landkveite, emmer og spelt).

* = økologisk

89,00 kr

Sett saman ditt perfekte brød. Eg har eit utval økologisk mjøl frå norsk urkorn: sikta landkveite, sikta spelt, finmalt svedjerug og spelt, emmer og kveite i heilkorn. Heilkorna maler eg sjølv akkurat så grovt eller fint som du vil ha det. Sei et tal mellom 1 og 10 der 1 er finast og 10 er grovast, så fiksar eg det. Motiv bestemmer du også fritt, såklart. 

PS: for eit luftig resultat så råder eg deg til å ha 50% sikta mjøl eller meir. 

Ingrediensar: di eiga mjølblanding* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%),  surdeigsstartar av kveitemjøl eller spelt* og vatn (16%)

* = økologisk

Allergener: gluten, rismel i hevekurv. 

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

79,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet emmer (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarte(rugmel, dala landhvete* og vann), (kokosmasselinfrø) (15%) toppet med havregryn. 

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, emmer)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

Ingredienser: Sammalt rug, spelt, øl (porter) honning, surdeig, salt 
versjon med hele frø & kjerner inneholder også solsikkekjerner & linfrø. 

Porteren som brukes er "einstok" fra polet. 

Brødene inneholder ikke melkeprodukter, men formene smøres med meierismør. 

Dette er store brød som lages med mye tid og kun de beste ingredienser. Hvert brød inneholder en hel flaske porter, så her er det mye smak.  Oppskriften er inspirert av et par besøk på en fantastisk spiseplass i københavn :) 
Brødene veier ca 2 kg per stk og har over 30 skiver i seg (med mindre du skjærer over 1 cm tykke skiver)
Brødet holder seg fint i et par dager på kjøkkenbenken. Brødet er best dagen etter steiking, da det trenger å "sette seg" 




Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 1100 gr.

Hentepunkter:

Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger 


Spørsmål til produkt: send meg en e-post




Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under

Ingredienser: Manitoba(90%), rug (5%), sammalt hvete (5%), surdeigsstarter(20%), salt, olivenolje(til smøring av heveboks)

Allergener: Gluten, olivenolje

Vekt: ca. 800g

Et enkelt surdeigsbrød med mild smak. Passer perfekt til alt fra sandwich i matpakka eller tilbehør til suppe.

 

Ingredienser: Siktet hvetemel (70%), sammalt emmer* (15%), sammalt hvetemel (15%), vann 72%, surdeigsstarter (20%), salt (2%)


Allergener: Gluten (fra hvete og emmer)

*= økologisk

Nettovekt: ca 850 gr

Hentepunkt: Lindebergveien 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
NB - bestillingsfrist torsdager kl 21

180,00 kr
Rå pizzadeig laga på surdeig
Tips: La deigen stå kaldt i kjøleskåpet til du skal bruke den. Ha godt med mjøl på bordet og trykk deigballen ut frå midten med fingrane. Etterkvart kan du dra forsiktig i sidene slik at den blir rund og stor. 
Varm opp pizzastein eller pizzastål, som du set på øvste rilla,  på høgste temperatur i omnen. Steik pizzaen i ca. 5 min, eller til du ser den har ein fin gyllen farge på skorpa.
(Har du ikkje pizzastein, så varm opp steikebrettet som høyrer til omnen på same måte.)

Ingredienser: sikta manitoba*(47, 5%), Pizzamjøl Tipo 00 ( 47,5%), sammalt emmer * (5%), vann (65%),  surdeigsstarter (20%), 
salt (2,8%). 

Allergener: Gluten (fra kveite og emmer)


Nettovekt: ca. 250 gram.

Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: Manitoba mel (33%), emmer mel siktet* (44%), emmer mel sammalt (22%) vann (88%),  surdeigsstarter* (18%), lønnesirup* (4,5%) salt (2%)

Allergener: Gluten (fra manitoba og emmer)

*= økologisk

Nettovekt: ca 650 gr

Hentepunkt: Ragbakken 82, Hafrsfjord

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall

69,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), (gresskarkjerner*, solsikkekjerner og toppet med hvetekli) (15%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, rug)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

120,00 kr

Ta kontakt dersom du ønsker å bestille pepperkakedeig med surdeig.

Deigen kan lages flere dager i forveien og oppbevares i kjøleskap. Jeg kan derfor lage deigen når det passer og er fleksibel i forhold til hvilken dag du ønsker å hente. 

Ingredienser: Siktet hvetemel* (100%), smør (50%), sirup (42%), sukker (30%), surdeigsstarter* (13%), krydder (7%).

Allergener: gluten, melk

*=økologisk

Nettovekt: ca. 700 gr.

Hentepunkt: Golreppen 28, Gol

Spørsmål til baker: send meg en e-post

89,00 kr
Emmer er ein svært gammal kornsort og ein av forfedrene til spelt. Emmer er rik på fiber og gjev eit mørkt og aromatisk brød med nydeleg aroma. 

Ingredienser: sikta økologisk kveitemjøl *(80%) , økologisk emmer* (20%), havregryn (20%), vann (76%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%). 

Allergener: Gluten (frå kveite, emmer og havre)
*Økologisk


Nettovekt: ca 850 gram.

Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser:
Siktet speltmel 80%, sammalt speltmel 20%, 80% vann, 20% surdeigsstarter av spelt, olivenolje til smøring av form


Allergener: Gluten, Egg

Nettovekt: ca 900g

50,00 kr

5 stk surdeigssykker

Rundstykker laget på surdeig

 

Ingredienser:  Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)

 

*=økologisk

 

Allergener: gluten (hvete, spelt)

 

Kan inneholde spor av nøtter

 

Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.

 

Hentepunkt: Langeduken 5, Skien 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Her kan jeg friste med saftig og smaksrik gulrotkake, med masse smak! Bakt med søt surdeig og kokosblomst sukker som gjør kaken både sunnere og mer magevennelig!

Ingredienser: siktet hvetemel*, kokosblomstsukker*, smør, søt surdeig* egg, gulrot, eple, kokesjokolade, kanel, nellik, bakepulver, natron, kardemomme. 
Toppet med deilig smørkrem av smør, melis, kremost naturell.

Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, kan inneholde spor av nøtter

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.


Slik gjør du:
  • Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
  • Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
  • Ha på ønsket ost og tilbehør
  • Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge

Ingredienser: : Pizzamel tipo 00 (100%), vann 70%, salt (2%), tørrgjær (0,02%). Til  saus: Stavmiksede San Marzano tomater og salt (1% av tomatene)


Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater

Nettovekt: ca 260 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.

Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 440 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

93,00 kr

Ingredienser: hvetemel (70%), fullkorn (15%), enkorn* (15%)salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (sesamfrø og chiafrø) (15%), toppet med valmuefrø*

*=økologisk

Allergener: gluten (enkorn, hvetemel)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.



Ingredienser: hvete* (77%), sammalt hvete* (23%),  rødbetepurre (84%),  surdeigsstarter* (18%), salt (2%), solsikkekjerner (9%)

Allergener: Gluten (fra hvete og solsikkekjerner)

*= økologisk

Nettovekt: ca 650 gr

Hentepunkt: Ragbakken 82, Hafrsfjord

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall under:

140,00 kr

4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren. 

Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16% 

 

Allergener: melk

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

Dansk rugbrød

50% svedjerug finmalt * . 50% sammalt rugmel grovmalt, 12,5% gresskarkjerner*, 12,5% solsikkekjerner*, 100% vann, 1,5% salt

Nettovekt 1250 gr.

Beskrivelse

Autentisk dansk rugbrød med hele kjerner. Saftig og holdbart. Perfekt til deilige smørrebrød eller til matpakken.

Pris:130,-

Ingredienser: siktet hvetemel* (90%) svedjerug* (8%), byggmel (2%) vann (72%),  surdeigsstarter* (18%), salt (1,5%). Deigen er tilsatt helkorn bygg* og helkorn havre* og er toppet med sesamfrø*

Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø

*= økologisk

Nettovekt: ca 1100 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
110,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), hvitløk (3 fedd), (rosmarin, oliven) (16%), toppet med sitronskive

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, spelt, rug)

Nettovekt: 950 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato:
 Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

160,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (50%), bokhvete* helkorn (40%), fullkorn hvete (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), (linfrøkokos, hampfrø*, quinoa, valnøtter) (15%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete), valnøtter

Nettovekt: 950 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

93,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (20%), spelt (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), brunost og rosiner (30%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete)

Nettovekt: 650 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

1,00 kr
Spesialbestilling - Etter avtale
Ønsker du å bestille større antall enn du finner i salg? Vil du bestille bakevarer til et selskap? Kanskje har du produkter du ønsker å finne i salg i butikken? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat - Jeg baker gjerne for deg!
Ingredienser: siktet vårhvete (100%) vann (75%),  surdeigsstarter* (19%), salt (2,2%). Deigen er tilsatt grønne oliven, norsk cheddar, chili og soltørket tomat

Allergener: Gluten (fra hvete og rug), melk

*= økologisk

Nettovekt: ca 680 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
79,00 kr

Ingredienser: (siktet hvete, landhvete finmalt*, bokhvete*) (90%), (fullkorn hvete, svedjerug*) (10%), spelt, vann, salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete)

Nettovekt: 550 gram for 2 stk.

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

360,00 kr

Du kan tegne deg for et brødabonnement. Det er en fantastisk mulighet til å få ferske hjemmebakte og nybakte surdeigsbrød på henting beliggende på Frogner, rett ved Vigelandsmuseet. Eller levering!

Jeg baker på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Du henter eller få levering i henhold til tidspunktet som du ønsker. 

Nedenfor er brødplanen for dette abonnementet

dag-1
Hvete/Fullkorn/Spelt 

dag-2
Hvete/Fullkorn/Emmer med Kokosmasse

dag-3
Økologisk Valmuefrø / Hvete / Fullkorn / Enkorn

fredag-4
Bokhvete/Fullkorn - fullpakket med næring


--
Vanlig pris- 397 kr
Abonnement Pris - 360kr
--

Hvis hente: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til abonnementet: send meg en e-post


Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)


*=økologisk

Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug) Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 150 gr. 
65,00 kr

Velg mellom ein halvstekt pizzabotn som er tynn og sprø, eller ein pizzadeig som du kan forme og steke sjølv pluss tomatsaus. Begge pizzavariantane er sjølvklart laga med surdeig og tålmod. Fermentert og kaldheva over natta. 

Ingrediensar pizzabotn: Dala landkveite(77,8%)*, Caputo manitoba(22,2%), vann (84%), surdeig (22%), salt (2,2%), olivenolje til smøring av boksen. 

Ingrediensar tomatsaus: Mutti knuste tomatar, lauk, kvitlauk, olivenolje, grønnsaksbuljong, oregano, peppar. 

* = økologisk

Allergener: gluten (frå landkveite og manitoba)

Nettovekt deig: ca 140g
Nettovekt pizzabotn: ca **

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

Selges i pakker på 6 pølsebrød.

Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 500 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Translation missing: nb.general.search.loading