Handlekurv

Handlekurven din er tom

79,00 kr

Gange-Rolv er eit lyst og luftig landbrød. Perfekt til tapas, supper og gryter. Eller med kva som helst pålegg,

Ingrediensar: Sikta dala landkveite* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%),  surdeigsstartar av kveitemjøl* og vatn (16%)

* = økologisk

Allergener: gluten (frå landkveite), rismel i hevekurv. 

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

70,00 kr

Huk av for om du ønsker landbrød eller grovbrød

LANDBRØD


Ingredienser: siktet hvetemel* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)

GROVBRØD

Ingredienser: finmalt sammalt hvete (60%), siktet hvetemel* (40%),  vann (80%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


*= økologisk

Nettovekt: ca 700 gr

Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt, antall og type brød:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)

*=økologisk

Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 850-900 gram

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Jeg baker Haugesundsbrød med innslag av spelt, Djupadalsbrød av 100% spelt, Skåredalsbrød av 100% landhvete, og Tømmerdalsbrød med gulrot og havregryn. Merk at utvalget kan variere.

Haugesundsbrød bakes som standard, så husk å velge brød nederst om du ønsker en annen type.

Bestilte brød hentes på oppgitt dag.

Ingredienser
Haugesundsbrød:
Siktet landhvete* (50%), finmalt spelt* (25%), siktet spelt* (25%), vann (70%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

Djupadalsbrød:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt* (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

Skåredalsbrød:
Siktet landhvete* (100%), vann (70%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)


Tømmerdalsbrød:

Siktet landhvete* (100%), havregryn (22%), gulrot (13%), vann (83%), surdeigsstarter (22%), salt (2%). Garnityr av solsikkekjerner.

Skriv i melding til baker om man ønsker havregryn som garnityr i stedet for solsikkekjerner, eller om man ikke ønsker garnityr.

* = økologisk


Allergener: Gluten (fra hvete og spelt)


Nettovekt for Haugesundsbrød, Djupadalsbrød og Skåredalsbrød: ca. 835 gr.
Nettovekt for Tømmerdalsbrød: ca. 900 gr.

Snitting kan avvike fra bildene.
Utvalg kan variere fra uke til uke.


Hentepunkt:  Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post


Jeg baker Haugesundsbrød som standard.

Velg type om du ønsker ett av de andre brødene.


Ønsker du å kjøpe Tømmerdalsbrød kombinert med ett av de andre brødene, husk å trykke "Legg i handlekurv" hver for seg. Dette for å få korrekt pris.

79,00 kr

Bakedama er eit allsidig brød. Det er fint og luftig med fyldig smak frå urkorna emmer og spelt. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt emmer* (16,5%), finmalt spelt (16,5%), havsalt (1,7%), vatn (77%), surdeigsstarter kveitemjøl* og vatn (16%).

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

75,00 kr

Bøkkeren er mitt grovaste brød, med grovmalt urkorn som gjev fyldig smak, saftig innside og sprø skorpe. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (50%), grovmalt emmer* (33%), grovmalt spelt* (17%), havsalt (1,7%), vann (75%), surdeigsstarter av økologisk sikta landkveite og vann (16%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå emmer, spelt og landkveite), rismel i hevekurv

Nettovekt: ca 985 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

100,00 kr

3 for 100,-

Ingredienser: siktet landhvete* (100%), helmelk* (64%), smør* (36%), surdeigsstarter* (18%), hvitt sukker (18%), brunt sukker (18%), egg* (9%), kanel og kardemomme.

Allergener: gluten, melk, smør, egg

*=økologisk

Nettovekt: ca 75 gr per stk.

Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg antall:

75,00 kr

Avisgutten er eit fint brød til frukost eller i matpakka. Krummen er jamn utan store luftlommer, slik at syltetøyet ikkje renn gjennom, men framleis luftig og lett. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt kveitemjøl* (33%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstarter av kveitemjøl* (16%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv

Nettovekt S/L: ca 988 gr/494 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

Ingredienser: dala landhvete* (85%), sammalt svedjerug* (10%), caputo manitoba (5%), Salt (2%) surdeig av svedjerug/landhvete* (20%), vann (80%)

*=økologisk

Allergener: gluten (fra landhvete, svedjerug og manitoba)

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 850-900 gram

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post 

Ingredienser: Siktet hvetemel* (85%), sammalt emmer* (15%), vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete og emmer, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 850-900 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Kan også lages som loff, gi i tilfelle beskjed ved bestilling i feltet "melding til baker"

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: siktet hvetemel* (90%) svedjerug* (8%), byggmel (2%) vann (72%),  surdeigsstarter* (18%), salt (1,5%). Deigen er tilsatt helkorn bygg* og helkorn havre* og er toppet med sesamfrø*

Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø

*= økologisk

Nettovekt: ca 1100 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: siktet spelt* (50%), sammalt emmer* (50%), solsikkefrø* (20%), linfrø *(10%), vann (90-100%), surdeigsstarter* (20%), mollasse* (2%), Himalaya salt (2%). Toppes med bløtlagte gresskarkjerner* 


* = økologisk

Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 1100 gr.

Hentepunkter:

Nærbø: Motlandsmarka 206, Nærbø 


Spørsmål til produkt: send meg en e-post


Kan lages med surdeig av spelt hvis det er ønskelig. Da er brødet lav foodmap og fritt for tilsatt hvete. (NB! kan fortsatt inneholde spor av hvete). Om du ønsker dette så sender du meg en melding når du bestiller i feltet "melding til baker"

Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under

Ingredienser:  Siktet Dala landhvete* (100%), Salt (2%), vann (80%),  surdeigsstarter av svedjerug/hvete/emmer* (20%)

*=økologisk


Allergener: gluten (rugmel, hvetemel, emmer)

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt 850-900 gr.

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.  

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

 

Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)

*=økologisk

Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug) Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 750-800 gram

Ønsker du et annet antall, eller et annet hentetidspunkt, send meg en e-post (se under)

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

80,00 kr

Mange som ikke tåler brød laget på hvete kan ha bedre toleranse for surdeigsbrød med spelt. Dette er fordi speltmel inneholder mindre fruktaner som er et tungt fordøyelig karbohydrat. I tillegg bidrar surdeigsprosessen til å bryte ned disse karbohydratene før de kommer i tarmen slik at brødet blir enklere å fordøye.

Ingredienser: Sammalt speltmel* (50%), siktet speltmel* (50%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%)

Allergener: Gluten (fra spelt)


*= økologisk

Nettovekt: ca 680 gr.

Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

Ingredienser:

Siktet hvetemel økologisk 40%

Havregryn økologisk 10%

Økologisk femkornblanding og chiafrø 10%

Sammalt hvete 10%

Sammalt rug 10%

Emmer sammalt/finmalt 20%

Salt 2%

20% surdeigsstarter økologisk (svedjerug/hvete/emmer)

Hydrering ca. 75%

Nettovekt 850-900 gr.

Allergener: Gluten

Nå kan du lage din egen surdeigspizza hjemme!
Utførlig beskrivelse følger med, men du kan selvfølgelig bake den ut på din egen måte. 
Deigen bakes torsdag, og er perfekt for steking ila helgen. Den kan og fryses, og tines i kjøleskap. 

Nyhet! Nå selger jeg også halvstekt pizzabunn. Jeg steker den nesten ferdig på stål før jeg kjøler den ned på rist og pakker klar til henting 

Ingredienser: Siktet hvetemel* (50%), Caputo nuvola (25%), Caputo Cuco (25%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 250 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

110,00 kr

Dette estiske brødet er også kjent som must leib,  som betyr svart brød av fementert rug brød. Rug har blitt dyrket i Estland i over tusen år og var en sentral del av tradisjonelt jordbruk.

Ingredienser: sammalt svedjerug* (100%), salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (kli, karvefrø, linfrø, økologisk hampfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner*, koriander) (20%), toppet med mørksirup

*=økologisk

Allergener: gluten (rugmel, hvetemel)

Nettovekt: 1000 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")


Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

110,00 kr

Et lyst surdeigsbrød bakt på 100% finsiktet vårhvete. Brødet er fylt med Manzanilla oliven med pimiento, soltørket tomat, skivet jalapeño og cheddarost. Et spicy brød, som bugner av smak. Egner seg like godt som tilbehør til middag og salat, i toastjernet eller som stjerne på tapasbordet.

Serveringstips: Fyll et lite fat med olivenolje av god kvalitet og dypp i vei!


Ingredienser: siktet vårhvete (100%), vann (65%), surdeigstarter av hvetemel og rug (20%), salt (2%), manzanilla oliven, soltørket tomat, jalapeño, paprikakrydder, cheddar



*=økologisk

Allergener: gluten fra hvete, ris (fra rismel i hevekurv), melk, solsikkeolje (soltørket tomat)

 

vekt: ca 760 g

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

60,00 kr
4 for 60kr.

Huk av for om du ønsker grove eller fine rundstykker

Rundstykkene er bakt på Dala landhvete som er et urkorn. Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornsorter. Dala landhvete er uforedla og har en høyere tetthet av næringsstoffer, og en mykere gluten, enn den moderne hveten.

Grove: 

Ingredienser: sammalt landhvete* (50%), siktet landhvete* (50%), vann (80%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%)


Allergener: Gluten (fra hvete og rug)

Fine:

Ingredienser: siktet landhvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


*= økologisk

Nettovekt: ca 80 gram pr. stk.

Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
79,00 kr

Ingredienser:  hvetemel (100%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%), salt (3%), rismel til hevekurv


*=økologisk


Allergener: gluten (hvetemel), rismel 


Nettovekt 1100-1200 gr.

Scoring/mønster kan variere fra bildene.  

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

Ingredienser: Siktet spelt* (90%), sammalt emmer* (5%), vann (70%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg) Hvete fra surdeigsstarter 

Nettovekt: ca 700-800 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

79,00 kr

Ingredienser:  hvetemel (77%), havremel (23%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%) salt (3%), rismel til hevekurv


Allergener: gluten (hvetemel), rismel 


Nettovekt ca 1000 gr.

Scoring/mønster kan variere fra bildene.  

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Kan nå bestilles uten frø 

Ingredienser: siktet hvetemel* (80%), sammalt spelt* (20%), vann (75%), surdeigsstarter* (25%), salt (2%). Vendes i solsikkekjerner og gresskarkjerner* 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete, spelt), frø. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 800 gr.

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø 

Velg hentetidspunkt og antall:

79,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet emmer (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarte(rugmel, dala landhvete* og vann), (kokosmasselinfrø) (15%) toppet med havregryn. 

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, emmer)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

Ingredienser: Hvetemel* (75%), finmalt spelt* (19%), frøblanding av solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø (18%), hel rug* (12%), rugmel* (6%), salt (2%) gjær (1,5%)


Allergener: Gluten (fra hvetemel, rug), sesamfrø

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Sirdalsveien 7430, Tjørhom

Spørsmål til bakerne: send oss en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Ingredienser: Manitoba(90%), rug (5%), sammalt hvete (5%), surdeigsstarter(20%), salt, olivenolje(til smøring av heveboks)

Allergener: Gluten, olivenolje

Vekt: ca. 800g

Et enkelt surdeigsbrød med mild smak. Passer perfekt til alt fra sandwich i matpakka eller tilbehør til suppe.

 

Ingredienser: Siktet hvetemel (70%), sammalt emmer* (15%), sammalt hvetemel (15%), vann 72%, surdeigsstarter (20%), salt (2%)


Allergener: Gluten (fra hvete og emmer)

*= økologisk

Nettovekt: ca 850 gr

Hentepunkt: Lindebergveien 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
NB - bestillingsfrist torsdager kl 21

50,00 kr

En klassisk bagel, bakt på vårhvete og surdeig, søtet med honning. Deigen heves over natt i romtemperatur, noe som gir den masse tid til å fermentere og utvikle smak. På morgenen rulles de ut, får sitt karakteristiske hull og etterheves. De kokes i vannbad før de rulles i sesamfrø og stekes i ovnen. Ut av ovnen kommer lune crispy bagels, en frokost verdig! 

Selges 2 stk sammen.

 
Ingredienser: siktet vårhvete (100%), vann (51%), surdeigstarter av hvetemel og rug (20%), honning (8%), salt (2%). 2ss bakepulver og 1ss sukker til vannbad. Toppet med sesamfrø*

*= økologisk 


Allergener: gluten (fra hvete og rug), sesamfrø, honning. Kan inneholde spor av nøtter

Nettovekt: ca 220 gram (for 2 stk bagels)


NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

89,00 kr

Sett saman ditt perfekte brød. Eg har eit utval økologisk mjøl frå norsk urkorn: sikta landkveite, sikta spelt, finmalt svedjerug og spelt, emmer og kveite i heilkorn. Heilkorna maler eg sjølv akkurat så grovt eller fint som du vil ha det. Sei et tal mellom 1 og 10 der 1 er finast og 10 er grovast, så fiksar eg det. Motiv bestemmer du også fritt, såklart. 

PS: for eit luftig resultat så råder eg deg til å ha 50% sikta mjøl eller meir. 

Ingrediensar: di eiga mjølblanding* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%),  surdeigsstartar av kveitemjøl eller spelt* og vatn (16%)

* = økologisk

Allergener: gluten, rismel i hevekurv. 

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

65,00 kr

Ingredienser:  hvetemel (100%), vann (38%), egg (22%), olivenolje (7%), tørrgjær (1%), Salt (2%), sesamfrø 


Allergener: gluten (hvetemel), egg, sesamfrø


Nettovekt 450-500 gr.

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

69,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), (gresskarkjerner*, solsikkekjerner og toppet med hvetekli) (15%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, rug)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

89,00 kr
Ingredienser: sikta kveitemjøl (67%) sammalt kveitemjøl *(43%), vann (77%),  surdeigsstarter (20%), malt (2%), salt (2%). 

*=Økologisk
Allergener: Gluten (frå kveitemjøl)

Nettovekt: ca 950 gr.

Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: Sammalt spelt* (90%), siktet spelt* (10%), chaga, avkok  (60%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), malt  (25%), rapsolje 

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete, spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Se ellers ingredienslisten

Nettovekt: ca 200g per pose 

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

89,00 kr

Ingredienser: hvetemel (70%), fullkorn (15%), enkorn* (15%)salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (sesamfrø og chiafrø) (15%), toppet med valmuefrø*

*=økologisk

Allergener: gluten (enkorn, hvetemel)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.



Ingredienser:
Siktet speltmel 80%, sammalt speltmel 20%, 80% vann, 20% surdeigsstarter av spelt, olivenolje til smøring av form


Allergener: Gluten, Egg

Nettovekt: ca 900g

Ingredienser: siktet hvetemel* (90%) svedjerug* (8%), byggmel (2%) vann (72%),  surdeigsstarter* (18%), salt (1,5%). Deigen er tilsatt helkorn bygg* og helkorn havre* og er toppet med sesamfrø*

Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø

*= økologisk

Nettovekt: ca 1100 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
110,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), hvitløk (3 fedd), (rosmarin, oliven) (16%), toppet med sitronskive

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, spelt, rug)

Nettovekt: 950 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato:
 Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

160,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (50%), bokhvete* helkorn (40%), fullkorn hvete (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), (linfrøkokos, hampfrø*, quinoa, valnøtter) (15%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete), valnøtter

Nettovekt: 950 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

89,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (20%), spelt (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), brunost og rosiner (30%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete)

Nettovekt: 650 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

85,00 kr

Et klassisk fransk landbrød, bakt på hvete med innslag av svedjerug. Brødet er smakfullt med brente undertoner, og passer den som liker et enkelt brød uten frø.


Ingredienser: siktet finmalt vårhvete (90%), sammalt grov rug (10%), salt (2,5%), vann (65%), surdeigsstarter av siktet hvete og finmalt rug (20%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, rug), ris (fra rismel i hevekurv) 

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 650gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Perfekt matpakkebød, og brødet er ekstra holdbart siden det bakes på tangzhong måten. Lett for små hender å holde i, og det er i tillegg testet på en barnefamilie, med stor suksess :-D 

Ingredienser: siktet hvete* (80%), sammalt spelt* (20%) havremelk*(25%) surdeigsstarter* (20%), Himalaya salt (2%), rårørsukker (2%) olivenolje*(2%) 


* = økologisk

Allergener: gluten (spelt, hvete),  Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 850 gr.

Hentepunkter:

Nærbø: Motlandsmarka 206, Nærbø 


Spørsmål til produkt: send meg en e-post




Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under

Baguetter, av surdeig 2 stk 79,- 

Ingredienser: Siktet hvetemel* (50%), Caputo nuvola (25%), Caputo Cuco (25%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 250 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: siktet vårhvete (100%) vann (75%),  surdeigsstarter* (19%), salt (2,2%). Deigen er tilsatt grønne oliven, norsk cheddar, chili og soltørket tomat

Allergener: Gluten (fra hvete og rug), melk

*= økologisk

Nettovekt: ca 680 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
1,00 kr
Spesialbestilling - Etter avtale

Ønsker du å bestille større antall enn du finner i salg? Vil du bestille bakevarer til et selskap? Kanskje har du produkter du ønsker å finne i salg i butikken? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat - Jeg baker gjerne for deg!

Fermentert granola! 

Denne har litt løvetannsirup tilsatt, og den er fermentert med surdeig. 
Fermentering av nøtter, frø og korn er en super måte å bryte ned fytinsyre og bedre næringsopptaket! Denne er helt plain i smak, meningen min er at du skal kunne tilsette hva du vil av smaker. 

Veldig god med yoghurt/melk, som topping på smoothie og mye mer. 

Innhold: Havregryn* solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, valnøtter, hasselnøtter*, løvetannsirup, surdeig*

* er økologiske produkter. 

Kan inneholde spor av gluten. Inneholder nøtter!

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø 

Velg hentetidspunkt og antall:

Fermentert granola! 

Denne er helt uten tilsatt sukker, og den er fermentert med surdeig. 
Fermentering av nøtter, frø og korn er en super måte å bryte ned fytinsyre og bedre næringsopptaket! Denne er helt plain i smak, meningen min er at du skal kunne tilsette hva du vil, og søtning om du ønsker. 

Veldig god med yoghurt/melk, som topping på smoothie og mye mer. 

Innhold: Havregryn* solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, valnøtter, hasselnøtter*, surdeig*

* er økologiske produkter. 

Kan inneholde spor av gluten. Inneholder nøtter!

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø 

Velg hentetidspunkt og antall:

Dansk rugbrød

50% svedjerug finmalt * . 50% sammalt rugmel grovmalt, 12,5% gresskarkjerner*, 12,5% solsikkekjerner*, 100% vann, 1,5% salt

Nettovekt 1250 gr.

Beskrivelse

Autentisk dansk rugbrød med hele kjerner. Saftig og holdbart. Perfekt til deilige smørrebrød eller til matpakken.

Pris:130,-

65,00 kr

Velg mellom ein halvstekt pizzabotn som er tynn og sprø, eller ein pizzadeig som du kan forme og steke sjølv pluss tomatsaus. Begge pizzavariantane er sjølvklart laga med surdeig og tålmod. Fermentert og kaldheva over natta. 

Ingrediensar pizzabotn: Dala landkveite(77,8%)*, Caputo manitoba(22,2%), vann (84%), surdeig (22%), salt (2,2%), olivenolje til smøring av boksen. 

Ingrediensar tomatsaus: Mutti knuste tomatar, lauk, kvitlauk, olivenolje, grønnsaksbuljong, oregano, peppar. 

* = økologisk

Allergener: gluten (frå landkveite og manitoba)

Nettovekt deig: ca 140g
Nettovekt pizzabotn: ca **

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

360,00 kr

Du kan tegne deg for et brødabonnement. Det er en fantastisk mulighet til å få ferske hjemmebakte og nybakte surdeigsbrød på henting beliggende på Frogner, rett ved Vigelandsmuseet. Eller levering!

Jeg baker på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Du henter eller få levering i henhold til tidspunktet som du ønsker. 

Nedenfor er brødplanen for dette abonnementet

dag-1
Hvete/Fullkorn/Spelt 

dag-2
Hvete/Fullkorn/Emmer med Kokosmasse

dag-3
Økologisk Valmuefrø / Hvete / Fullkorn / Enkorn

fredag-4
Bokhvete/Fullkorn - fullpakket med næring


--
Vanlig pris- 397 kr
Abonnement Pris - 360kr
--

Hvis hente: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til abonnementet: send meg en e-post

79,00 kr

Ingredienser: (siktet hvete, landhvete finmalt*, bokhvete*) (90%), (fullkorn hvete, svedjerug*) (10%), spelt, vann, salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete)

Nettovekt: 550 gram for 2 stk.

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

translation missing: nb.general.search.loading