Handlekurv

Handlekurven din er tom

89,00 kr
Mitt favorittbrød! Passar til helgefrukosten, lunsjbordet, tapasbordet, julebordet, til rekeaften, til suppa, til alt:) Digg brød! 

Ingredienser: sikta kveitemjøl (95%) sikta rug* (5%), vann (75%),  surdeigsstarter (20%), 
salt (2%). 

Allergener: Gluten (fra kveite og rug)


Nettovekt: ca 850 gram.

Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)

Velg hentetidspunkt og antall:
250,00 kr
Kanelknutar på søt surdeig baka med ekte smør og heilmjølk.

Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%), H-mjølk (47%),  søt surdeigsstartar (20%), 
sukker (14%), smør (14%), Kardemomme (1%),  salt (1%)

Fyll: smør, sukker og kanel

Allergener: Gluten (fra kveite), egg( til pensling)

Nettovekt: ca. 80-100 gram per stk.

Hentepunkt: 
Riisevegen 18, Stryn 
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)


Velg hentetidspunkt og antall:
200,00 kr
12 stk. kjeks som er mjuke inni med sprø bunn.
-Gode med smør og kvitost.

Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%) mjølk (51%), sukker (40%),  surdeigsstartar* (20%), horn
salt (1,5%). 

Allergener: Kveitemjøl, mjølk.
-Kan innehalde spor av sesamfrø.
*Økologisk

Nettovekt: ca 100 gr


Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)

Velg hentetidspunkt og antall:

Velg hentetidspunkt og antall:
100,00 kr
Ingrediensar: Sammalt rug* (80%), vatn (80%), surdeigsstartar*( 40%), Rugkjernar* (20%), Maltekstrakt (4%), salt (3%). Toppast med frø* 

*=Økologisk

Allergener: gluten (rug).  Kan inneholde spor av sesamfrø. 

Nettovekt: ca. 700 gram.

Hentepunkt*: Riisevegen 18, Stryn

* ikkje køyr opp den bratte bakken, men ta til høgre etter å ha køyrt av hovudvegen, så til venstre og opp.


Velg hentetidspunkt og antall:
80,00 kr
Speltrundstykker med 100 % økologisk spelt frå Mylnå mølle i Volda

Ingredienser: Sikta speltmjøl* (80%), sammalt speltmjøl* (20%), vatn (80%), Surdeigsstartar* (20%), salt( 2%)
Topping: havregryn, eller andre frø og kjernar.
*=Økologisk
(kan inneholde spor av sesamfrø)

(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
40,00 kr
Rå pizzadeig laga på surdeig
Tips: La deigen stå kaldt i kjøleskåpet til du skal bruke den. Ha godt med mjøl på bordet og trykk deigballen ut frå midten med fingrane. Etterkvart kan du dra forsiktig i sidene slik at den blir rund og stor. 
Varm opp pizzastein eller pizzastål, som du set på øvste rilla,  på høgste temperatur i omnen. Steik pizzaen i ca. 5 min, eller til du ser den har ein fin gyllen farge på skorpa.
(Har du ikkje pizzastein, så varm opp steikebrettet som høyrer til omnen på same måte.)

Ingredienser: sikta manitoba*(47, 5%), Pizzamjøl Tipo 00 ( 47,5%), sammalt emmer * (5%), vann (65%),  surdeigsstarter (20%), 
salt (2,8%). 

Allergener: Gluten (fra kveite og emmer)


Nettovekt: ca. 250 gram.

Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)

Velg hentetidspunkt og antall:
89,00 kr
Emmer er ein svært gammal kornsort og ein av forfedrene til spelt. Emmer er rik på fiber og gjev eit mørkt og aromatisk brød med nydeleg aroma. 

Ingredienser: sikta økologisk kveitemjøl *(80%) , økologisk emmer* (20%), havregryn (20%), vann (76%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%). 

Allergener: Gluten (frå kveite, emmer og havre)
*Økologisk


Nettovekt: ca 850 gram.

Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)

Velg hentetidspunkt og antall:
Translation missing: nb.general.search.loading