Utsalg
79,00 kr
Mitt favorittbrød! Passar til helgefrukosten, lunsjbordet, tapasbordet, julebordet, til rekeaften, til suppa, til alt:) Digg brød!
Ingredienser: sikta kveitemjøl (95%) sikta rug* (5%), vann (75%), surdeigsstarter (20%), salt (2%).
Allergener: Gluten (fra kveite og rug)
Nettovekt: ca 850 gram.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: sikta kveitemjøl (95%) sikta rug* (5%), vann (75%), surdeigsstarter (20%), salt (2%).
Allergener: Gluten (fra kveite og rug)
Nettovekt: ca 850 gram.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
180,00 kr
Kanelknutar på søt surdeig baka med ekte smør og heilmjølk.
Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%), H-mjølk (47%), søt surdeigsstartar (20%), sukker (14%), smør (14%), Kardemomme (1%), salt (1%)
Fyll: smør, sukker og kanel
Allergener: Gluten (fra kveite), egg( til pensling)
Nettovekt: ca. 80-100 gram per stk.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%), H-mjølk (47%), søt surdeigsstartar (20%), sukker (14%), smør (14%), Kardemomme (1%), salt (1%)
Fyll: smør, sukker og kanel
Allergener: Gluten (fra kveite), egg( til pensling)
Nettovekt: ca. 80-100 gram per stk.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
89,00 kr
Ingrediensar: Sammalt rug* (80%), vatn (80%), surdeigsstartar*( 40%), Rugkjernar* (20%), Maltekstrakt (4%), salt (3%). Toppast med frø*
*=Økologisk
Allergener: gluten (rug). Kan inneholde spor av sesamfrø.
Nettovekt: ca. 700 gram.
Hentepunkt*: Riisevegen 18, Stryn
* ikkje køyr opp den bratte bakken, men ta til høgre etter å ha køyrt av hovudvegen, så til venstre og opp.
Velg hentetidspunkt og antall:
*=Økologisk
Allergener: gluten (rug). Kan inneholde spor av sesamfrø.
Nettovekt: ca. 700 gram.
Hentepunkt*: Riisevegen 18, Stryn
* ikkje køyr opp den bratte bakken, men ta til høgre etter å ha køyrt av hovudvegen, så til venstre og opp.
Velg hentetidspunkt og antall:
150,00 kr
Speltrundstykker med 100 % økologisk spelt frå Mylnå mølle i Volda
Ingredienser: Sikta speltmjøl* (80%), sammalt speltmjøl* (20%), vatn (80%), Surdeigsstartar* (20%), salt( 2%)
*=Økologisk
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Ingredienser: Sikta speltmjøl* (80%), sammalt speltmjøl* (20%), vatn (80%), Surdeigsstartar* (20%), salt( 2%)
*=Økologisk
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
200,00 kr
Coopenhorn er noko som mange som vaks opp i Stryn på 90-talet har eit nostalgisk forhold til. Desse fine horna med eit hint av kardemomme med ost og skinke på, er eit skikkeleg godt matminne. Eg fekk oppskrifta av Veslebakeri som har prøvd meg på ein surdeigsvariant, og det meiner eg vart vellykka!
Ingredienser: sikta kveitemjøl* (100%), H-mjølk (57%), søt surdeigsstartar *(25%), smør (15%), egg (10%), sukker (10%), Kardemomme (1%), salt (1%)
*= Økologisk
Allergener: Gluten (fra kveite), egg, sesamfrø som topping
Nettovekt: ca. 150 gram per stk.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: sikta kveitemjøl* (100%), H-mjølk (57%), søt surdeigsstartar *(25%), smør (15%), egg (10%), sukker (10%), Kardemomme (1%), salt (1%)
*= Økologisk
Allergener: Gluten (fra kveite), egg, sesamfrø som topping
Nettovekt: ca. 150 gram per stk.
Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn
(Ps: Ikkje ta brattebakken rett opp, men ta vegen til høgre etter hovudvegen og deretter til venstre og opp.)
Velg hentetidspunkt og antall: