Handlekurv

Handlekurven din er tom

Ingredienser: Siktet hvetemel* (85%), sammalt emmer* (15%), vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete og emmer, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 850-900 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Kan også lages som loff, gi i tilfelle beskjed ved bestilling i feltet "melding til baker"

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: siktet spelt* (50%), sammalt emmer* (50%), solsikkefrø* (20%), linfrø *(10%), vann (90-100%), surdeigsstarter* (20%), mollasse* (2%), Himalaya salt (2%). Toppes med bløtlagte gresskarkjerner* 


* = økologisk

Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 1100 gr.

Hentepunkter:

Nærbø: Motlandsmarka 206, Nærbø 


Spørsmål til produkt: send meg en e-post


Kan lages med surdeig av spelt hvis det er ønskelig. Da er brødet lav foodmap og fritt for tilsatt hvete. (NB! kan fortsatt inneholde spor av hvete). Om du ønsker dette så sender du meg en melding når du bestiller i feltet "melding til baker"

Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under

3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr) 

Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), havremelk* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel. 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 140 gr per stk

Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Velg hentetidspunkt og antall:

Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.

Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)


* = økologisk

Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten 


Nettovekt: ca 160 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: Siktet spelt* (90%), sammalt emmer* (5%), vann (70%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg) Hvete fra surdeigsstarter 

Nettovekt: ca 700-800 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

Kan nå bestilles uten frø 

Ingredienser: siktet hvetemel* (80%), sammalt spelt* (20%), vann (75%), surdeigsstarter* (25%), salt (2%). Vendes i solsikkekjerner og gresskarkjerner* 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete, spelt), frø. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 800 gr.

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø 

Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: Sammalt spelt* (90%), siktet spelt* (10%), havremelk (60%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), gresskarkjerner (25%), meierismør 

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete, spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Se ellers ingredienslisten

Nettovekt: ca 200g per pose 

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

Nå kan du lage din egen kombucha hjemme. Kombucha er en fermentert te. Det vil si at den lages med en gjæringsprosess. Siden den er fermentert inneholder den probiotiske bakterier som er godt for tarmen og styrker immunforsvaret.

Startpakken med alt du trenger for å komme igang inneholder detaljert beskrivelse og det følgende:

  • Glass med kombuchastarter

  • Scoby

  • Te*

  • Rårørsukker*


* = økologisk

Du kan og kontakte meg underveis hvis du lurer på noe, og skulle du være uheldig første gangen kan du hente en ny hos meg kostnadsfritt 

Jeg bruker ofte kombucha i smoothie og hjemmelaget snop. Da er det veldig lett å få i resten av familien gode bakterier. Den kan også blandes i juice Hvis du ikke er vant med å drikke og spise fermentert mat vil jeg få anbefale å begynne med et lite glass om dagen for å tilvenne tarmen. Det kan sette igang fordøyelsen ganske raskt om du drikker for mye. 

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Brødet bakes med hvete og emmer, men hvete kan byttes ut med spelt, se lenger ned på siden. 

Emmermel og valnøtter passer veldig godt sammen, og dette brødet er spesielt godt til ost. 

Ingredienser: Siktet hvetemel* (90%), sammalt emmer* (10%), vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), valnøtter (10%) 

* = økologisk

Allergener: Gluten, nøtter  (fra hvete og emmer, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 850-900 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

Surkålen er fermentert og derfor proppet med gode bakterier for tarmen. 

Produktet er av type «raw food» og upasteurisert, derfor er det viktig at du holder glasset kjølig og er nøye med å bare bruke rent bestikk når du forsyner deg fra glasset. Kålen vil fortsette å fermentere, men prosessen går veldig sakte i kjøleskap. 

Dette produktet smaker ikke som kålen vi er vant med, den er syrlig og ekstra smakfull. sødme fra epler & gulrøtterbv


Ingredienser: hodekål, eple, gulrot, vita biosa, salt (2%), karve

Allergener: ingen kjente allergener

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

 

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg antall under. Hentes etter avtale

 

translation missing: nb.general.search.loading