Ingredienser: Siktet hvetemel* (85%), sammalt emmer* (15%), vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 850-900 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Vil du ha brødet bakt med bare spelt, klikk på spelt på knappen her på siden
Kan også lages som loff, gi i tilfelle beskjed ved bestilling i feltet "melding til baker"
Velg hentetidspunkt og antall:
Nå kan du lage din egen surdeigspizza hjemme!
Utførlig beskrivelse følger med, men du kan selvfølgelig bake den ut på din egen måte.
Deigen bakes torsdag, og er perfekt for steking ila helgen. Den kan og fryses, og tines i kjøleskap.
Ingredienser: Siktet hvetemel* (50%), Caputo nuvola (25%), Caputo Cuco (25%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
IAllergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 220-250 gr
Ingredienser glutenfri: Caputo glutenfritt pizzamel, surdeig på jyttemel, vann, olivenolje, salt
OBS kan inneholde spor av gluten!!! - bakes i glutenbasert bakeri, men alt vaskes og det glutenfri bakes med eget utstyr. - har du sterk allergi eller cøliaki så må du være obs på dette.
Nettovekt: 250Gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: siktet spelt* (50%), sammalt emmer* (50%), solsikkefrø* (20%), linfrø *(10%), vann (90-100%), surdeigsstarter* (20%), mollasse* (2%), Himalaya salt (2%). Toppes med bløtlagte gresskarkjerner*
* = økologisk
Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 1100 gr.
Hentepunkter:
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under
Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.
Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)
* = økologisk
Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten
Nettovekt: ca 300 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr)
Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel.
* = økologisk
Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 140 gr per stk
Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Velg hentetidspunkt og antall:
Baguetter, av surdeig 2 stk 79,-
Ingredienser: Siktet hvetemel* (50%), Caputo nuvola (25%), Caputo Cuco (25%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: ca 250 gr
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Perfekt matpakkebød, og brødet er ekstra holdbart siden det bakes på tangzhong måten. Lett for små hender å holde i, og det er i tillegg testet på en barnefamilie, med stor suksess :-D
Ingredienser: siktet hvete* (80%), sammalt spelt* (20%) gardsmelk*(25%) surdeigsstarter* (20%), Himalaya salt (2%), rårørsukker (2%) olivenolje*(2%)
* = økologisk
Allergener: gluten (spelt, hvete), Melk. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 850 gr.
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Velg antall varer ved å trykke på varen under
Ingredienser: Sammalt spelt* (90%), siktet spelt* (10%), chaga, avkok (60%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), malt (25%), rapsolje
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete, spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Se ellers ingredienslisten
Nettovekt: ca 200g per pose
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Surdeigsfocaccia
Ingredienser: Siktet hvetemel (100%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)
* = økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)
Nettovekt: Str tilsvarer en halv, stor langpanne
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Ingredienser: Sammalt rug, hel hvete, speltkjerner, solsikkekjerner, siktet hvete, surdeig, sirup, salt
Grovt, mørkt brød, passer til det meste. Brødet holder seg fint i et par dager på kjøkkenbenken. Brødet er best dagen etter steiking, da det trenger å "sette seg"
Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter.
Nettovekt: ca 1100 gr.
Hentepunkter:
Hentepunkt: Tanangerveien 211, Tananger
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under