Handlekurv

Handlekurven din er tom

Jeg baker Haugesundsbrød med innslag av spelt, Djupadalsbrød av 100% spelt, Skåredalsbrød av 100% landhvete, og Tømmerdalsbrød med gulrot og havregryn. Merk at utvalget kan variere.

Haugesundsbrød bakes som standard, så husk å velge brød nederst om du ønsker en annen type.

Bestilte brød hentes på oppgitt dag.

Ingredienser
Haugesundsbrød:
Siktet landhvete* (50%), finmalt spelt* (25%), siktet spelt* (25%), vann (70%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

Djupadalsbrød:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt* (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

Skåredalsbrød:
Siktet landhvete* (100%), vann (70%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)


Tømmerdalsbrød:

Siktet landhvete* (100%), havregryn (22%), gulrot (13%), vann (83%), surdeigsstarter (22%), salt (2%). Garnityr av solsikkekjerner.

Skriv i melding til baker om man ønsker havregryn som garnityr i stedet for solsikkekjerner, eller om man ikke ønsker garnityr.

* = økologisk


Allergener: Gluten (fra hvete og spelt)


Nettovekt for Haugesundsbrød, Djupadalsbrød og Skåredalsbrød: ca. 835 gr.
Nettovekt for Tømmerdalsbrød: ca. 900 gr.

Snitting kan avvike fra bildene.
Utvalg kan variere fra uke til uke.


Hentepunkt:  Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post


Jeg baker Haugesundsbrød som standard.

Velg type om du ønsker ett av de andre brødene.


Ønsker du å kjøpe Tømmerdalsbrød kombinert med ett av de andre brødene, husk å trykke "Legg i handlekurv" hver for seg. Dette for å få korrekt pris.

Jeg baker Tømmerdalsstykker med solsikkekjerner på som standard, men de kan også bakes med lettkokte havregryn eller uten noe på om ønskelig. Om noe annet enn standard er ønskelig, legg det inn som en melding til baker. Bestilte Tømmerdalsstykker hentes på oppgitt dag.

Disse er supergode og bakes etter oppskrift fra Ida som driver Surdeigshimmelriket.

Ingredienser
Siktet landhvete* (100%), lettkokte havregryn (22%), gulrot (13%), vann (84%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

* = Økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete og havregryn)

Nettovekt: ca. 115 gram pr. gulrotstykke


Hentepunkt:  Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg antall ved å trykke på varen under.

Tømmerdalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk. , og antall 2 = 6 stk.

Speltstykker basert på Djupadalsbrød.


Ingredienser:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

* = økologisk

Nettovekt: ca. 105 gram pr. stk


Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post


Velg antall nedenfor.

Djupadalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk, og antall 2 = 6 stk.

translation missing: nb.general.search.loading