Handlekurv

Handlekurven din er tom

79,00 kr

Gange-Rolv er eit lyst og luftig landbrød. Perfekt til tapas, supper og gryter. Eller med kva som helst pålegg,

Ingrediensar: Sikta dala landkveite* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%),  surdeigsstartar av kveitemjøl* og vatn (16%)

* = økologisk

Allergener: gluten (frå landkveite), rismel i hevekurv. 

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

100,00 kr

3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din. 

Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme. 


Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

79,00 kr

Bakedama er eit allsidig brød. Det er fint og luftig med fyldig smak frå urkorna emmer og spelt. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt emmer* (16,5%), finmalt spelt (16,5%), havsalt (1,7%), vatn (77%), surdeigsstarter kveitemjøl* og vatn (16%).

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

75,00 kr

Bøkkeren er mitt grovaste brød, med grovmalt urkorn som gjev fyldig smak, saftig innside og sprø skorpe. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (50%), grovmalt emmer* (33%), grovmalt spelt* (17%), havsalt (1,7%), vann (75%), surdeigsstarter av økologisk sikta landkveite og vann (16%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå emmer, spelt og landkveite), rismel i hevekurv

Nettovekt: ca 985 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

75,00 kr

Avisgutten er eit fint brød til frukost eller i matpakka. Krummen er jamn utan store luftlommer, slik at syltetøyet ikkje renn gjennom, men framleis luftig og lett. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt kveitemjøl* (33%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstarter av kveitemjøl* (16%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv

Nettovekt S/L: ca 988 gr/494 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

110,00 kr

En rustikk formkake bakt med søt surdeig. Saftig, med smak av sitron og valmuefrø. Kaken er toppet med en sitron og melis glaze for frisk munnfull, som har den perfekte balanse mellom søt og syrlig.  En kake inneholder ca 13 serveringer.


Ingredienser: siktet hvetemel, sukker, havremelk, rapsolje, surdeigsstarter, egg, bakepulver, salt, sitron, valmuefrø, melis til glaze. 

Allergener: gluten (hvete), egg. Kan inneholde spor av nøtter

Nettovekt: ca 480gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunkt.


Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

110,00 kr

Dette estiske brødet er også kjent som must leib,  som betyr svart brød av fementert rug brød. Rug har blitt dyrket i Estland i over tusen år og var en sentral del av tradisjonelt jordbruk.

Ingredienser: sammalt svedjerug* (100%), salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (kli, karvefrø, linfrø, økologisk hampfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner*, koriander) (20%), toppet med mørksirup

*=økologisk

Allergener: gluten (rugmel, hvetemel)

Nettovekt: 1000 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")


Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

110,00 kr

Et lyst surdeigsbrød bakt på 100% finsiktet vårhvete. Brødet er fylt med Manzanilla oliven med pimiento, soltørket tomat, skivet jalapeño og cheddarost. Et spicy brød, som bugner av smak. Egner seg like godt som tilbehør til middag og salat, i toastjernet eller som stjerne på tapasbordet.

Serveringstips: Fyll et lite fat med olivenolje av god kvalitet og dypp i vei!


Ingredienser: siktet vårhvete (100%), vann (65%), surdeigstarter av hvetemel og rug (20%), salt (2%), manzanilla oliven, soltørket tomat, jalapeño, paprikakrydder, cheddar



*=økologisk

Allergener: gluten fra hvete, ris (fra rismel i hevekurv), melk, solsikkeolje (soltørket tomat)

 

vekt: ca 760 g

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

130,00 kr

Med den pakken her kan du gå frå å aldri ha rørt ein surdeig, til å ha et ferskt, heimebaka brød på kvalitetsmjøl på eitt døgn! Her får du eit glas med min 30 år gamle surdeigsstartar, aktiv og klar til dyst. Du får kveitemjøl til fyste mating, og ein pose mjøl som er oppmålt og blanda sånn at det er akkurat nok til ei stor bakedame (eit av mine signaturbrød). Alt mjølet er økologisk, steinmalt kvalitetsmjøl frå Norsk Urkorn, så no har du alle forutsetningar for å lukkast med baksten. Ja, og dessutan har eg ein heil del videoar der eg tek deg gjennom prosessen steg for steg, og hjelper deg å bli kjend med surdeigsstartaren din.

God baking, og spør om du lurer på noko!

Innhald surdeigsstartar:
50% sikta dala landkveite*, 50% vatn.

Nettovekt: 750g eks. emballasje

Innhald mjølblanding:
Sikta dala landkveite* (67%), finmalt spelt* (17%) finmalt emmer*


Nettovekt: 600g eks. Papirpose

Innhald mjøl til mating:
100% sikta dala landkveite*

Nettovekt: 100 gram eks. Papirpose

Allergener: Gluten (frå landkveite, emmer og spelt).

* = økologisk

50,00 kr

Kammerjunker er en dansk søt og sprø småkake. I Danmark serveres de hele eller knust i syrlig koldskålblanding og spises når som helst på døgnet. Jeg har laget en mettende frokost variant med halvgrov surdeigsstarter og tilsatt 33% fibramel. En syndig frokost, som kan spises hver morgen med god samvittighet.

Serveringstips: Lag koldskål, ha i kammerjunkere og topp med friske bær! Se oppskrift her!

 

Ingredienser: siktet vårhvete (67%), fibramel (33%), surdeigstarter av siktet hvetemel & sammalt svedjerug (44%), meierismør (44%), sukker (38%), bakepulver (1,8%), vaniljeekstrakt (1 ts), salt (0,4%), 1 egg*


Bør oppbevares i lufttett beholder slik at småkakene holder seg sprø. 
Best før (men ofte god etter): 1 uker etter merket produksjonsdato.

 

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete og rug), melk, egg. Kan inneholde spor av nøtter


Nettovekt: ca 150gr per pose

NB: Siste frist for bestilling 24timer før tilgjengelig hentetidspunkt.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

110,00 kr

Et mettende bananbrød bakt med surdeig. Uten tilsatt sukker, kun med naturlig sødme fra banan og rosiner. Fibramel og valnøtter bidrar til en energirik og mettende bit. Bananbrødet kan serveres som både brød og kake, og smaker like godt i matpakka som på fredagskvelden. Inneholder ca 10 serveringer.



Ingredienser: Siktet hvete, Fibramel, Banan, Egg*, Surdeigstarter av hvete og rug, Rapsolje, Yoghurt naturell, Bakepulver, Kardemumme, Kanel, Salt, Vaniljekstrakt*, Rosiner, Valnøtter

* økologisk

Allergener: nøtter(valnøtter), gluten(hvete og rug), laktose, egg, 

Nettovekt: ca 570gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunkt.


Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

79,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet emmer (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarte(rugmel, dala landhvete* og vann), (kokosmasselinfrø) (15%) toppet med havregryn. 

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, emmer)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

Et enkelt surdeigsbrød med mild smak. Passer perfekt til alt fra sandwich i matpakka eller tilbehør til suppe.

 

Ingredienser: Siktet hvetemel (70%), sammalt emmer* (15%), sammalt hvetemel (15%), vann 72%, surdeigsstarter (20%), salt (2%)


Allergener: Gluten (fra hvete og emmer)

*= økologisk

Nettovekt: ca 850 gr

Hentepunkt: Lindebergveien 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
NB - bestillingsfrist torsdager kl 21

50,00 kr

En klassisk bagel, bakt på vårhvete og surdeig, søtet med honning. Deigen heves over natt i romtemperatur, noe som gir den masse tid til å fermentere og utvikle smak. På morgenen rulles de ut, får sitt karakteristiske hull og etterheves. De kokes i vannbad før de rulles i sesamfrø og stekes i ovnen. Ut av ovnen kommer lune crispy bagels, en frokost verdig! 

Selges 2 stk sammen.

 
Ingredienser: siktet vårhvete (100%), vann (51%), surdeigstarter av hvetemel og rug (20%), honning (8%), salt (2%). 2ss bakepulver og 1ss sukker til vannbad. Toppet med sesamfrø*

*= økologisk 


Allergener: gluten (fra hvete og rug), sesamfrø, honning. Kan inneholde spor av nøtter

Nettovekt: ca 220 gram (for 2 stk bagels)


NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

89,00 kr

Sett saman ditt perfekte brød. Eg har eit utval økologisk mjøl frå norsk urkorn: sikta landkveite, sikta spelt, finmalt svedjerug og spelt, emmer og kveite i heilkorn. Heilkorna maler eg sjølv akkurat så grovt eller fint som du vil ha det. Sei et tal mellom 1 og 10 der 1 er finast og 10 er grovast, så fiksar eg det. Motiv bestemmer du også fritt, såklart. 

PS: for eit luftig resultat så råder eg deg til å ha 50% sikta mjøl eller meir. 

Ingrediensar: di eiga mjølblanding* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%),  surdeigsstartar av kveitemjøl eller spelt* og vatn (16%)

* = økologisk

Allergener: gluten, rismel i hevekurv. 

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

69,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), (gresskarkjerner*, solsikkekjerner og toppet med hvetekli) (15%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, rug)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.


Slik gjør du:
  • Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
  • Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
  • Ha på ønsket ost og tilbehør
  • Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge

Ingredienser: : Pizzamel tipo 00 (100%), vann 70%, salt (2%), tørrgjær (0,02%). Til  saus: Stavmiksede San Marzano tomater og salt (1% av tomatene)


Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater

Nettovekt: ca 260 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.

Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 440 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

89,00 kr

Ingredienser: hvetemel (70%), fullkorn (15%), enkorn* (15%)salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (sesamfrø og chiafrø) (15%), toppet med valmuefrø*

*=økologisk

Allergener: gluten (enkorn, hvetemel)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.



140,00 kr

4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren. 

Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16% 

 

Allergener: melk

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

110,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), hvitløk (3 fedd), (rosmarin, oliven) (16%), toppet med sitronskive

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, spelt, rug)

Nettovekt: 950 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato:
 Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

160,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (50%), bokhvete* helkorn (40%), fullkorn hvete (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), (linfrøkokos, hampfrø*, quinoa, valnøtter) (15%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete), valnøtter

Nettovekt: 950 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

89,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (20%), spelt (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), brunost og rosiner (30%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete)

Nettovekt: 650 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

85,00 kr

Et klassisk fransk landbrød, bakt på hvete med innslag av svedjerug. Brødet er smakfullt med brente undertoner, og passer den som liker et enkelt brød uten frø.


Ingredienser: siktet finmalt vårhvete (90%), sammalt grov rug (10%), salt (2,5%), vann (65%), surdeigsstarter av siktet hvete og finmalt rug (20%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, rug), ris (fra rismel i hevekurv) 

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 650gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

65,00 kr

Pizzadeig laget på surdeig med landhvete og tipo 00 mel. Deigen har kaldhevet og fermentert i kjøleskap over natten for å bli lufting og utvikle masse smak. Deigen er klar til bruk når den hentes og bør stekes samme dag. En deig tilsvarer en porsjonspizza.
Serveringstips: Pensle litt god olivenolje rundt skorpen og dryss på flaksalt før steking. En dessert i enden av hver pizzabit. Verdens beste saltskorpe alá Deig&Meg!
Utbaking og tilberedning: Håndter deigen varsomt, slik at du ikke klemmer ut alle luften av deigen. Bruk fingertuppene til å spre deigen forsiktig ut til en sirkel på ca 20 cm i diameter. Begynn i midten og bak deg utover til du har fått ønsket form. La det være igjen en kant rundt pizzaen. Dette vil bli skorpen. 


La gjerne deigen hvile i romtemperatur 30 min etter forming, mens ovnen blir skikkelig varm (så høy temperatur som ovnen din tillater).
Ikke lag for stor pizza dersom du skal steke uten bakepapir. Bruk maismel ved utbaking for å forhindre at deigen fester seg til pizzaspaden dersom du bruker dette. Spe på litt saus, topp pizzaen med ost og det du måtte ønske.
Pizzaen er ferdig når osten har smeltet, kantskorpen har puffet seg godt opp og har fått mørk gylden farge. Steketid på 2-10 minutter avhenging av temperatur og stekemetode. Følg nøye med under stekingen, det går kjapt mellom godt stekt til brent!


Ingredienser: siktet landhvete (77,8%)*, tipo 00 (22,2%), vann (80%), surdeigstarter av hvete og svedjerug (22%), salt (2,2%), olivenolje til smøring av boks


*= Økologisk


Allergener: gluten (fra hvete og rug)
Nettovekt: ca 230gr før steking
NB: Siste frist for bestilling 36 timer før tilgjengelig hentetidspunket.
Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo
Spørsmål til produkt: send meg en e-post

65,00 kr

Velg mellom ein halvstekt pizzabotn som er tynn og sprø, eller ein pizzadeig som du kan forme og steke sjølv pluss tomatsaus. Begge pizzavariantane er sjølvklart laga med surdeig og tålmod. Fermentert og kaldheva over natta. 

Ingrediensar pizzabotn: Dala landkveite(77,8%)*, Caputo manitoba(22,2%), vann (84%), surdeig (22%), salt (2,2%), olivenolje til smøring av boksen. 

Ingrediensar tomatsaus: Mutti knuste tomatar, lauk, kvitlauk, olivenolje, grønnsaksbuljong, oregano, peppar. 

* = økologisk

Allergener: gluten (frå landkveite og manitoba)

Nettovekt deig: ca 140g
Nettovekt pizzabotn: ca **

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

Selges i pakker på 6 pølsebrød.

Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 500 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

360,00 kr

Du kan tegne deg for et brødabonnement. Det er en fantastisk mulighet til å få ferske hjemmebakte og nybakte surdeigsbrød på henting beliggende på Frogner, rett ved Vigelandsmuseet. Eller levering!

Jeg baker på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Du henter eller få levering i henhold til tidspunktet som du ønsker. 

Nedenfor er brødplanen for dette abonnementet

dag-1
Hvete/Fullkorn/Spelt 

dag-2
Hvete/Fullkorn/Emmer med Kokosmasse

dag-3
Økologisk Valmuefrø / Hvete / Fullkorn / Enkorn

fredag-4
Bokhvete/Fullkorn - fullpakket med næring


--
Vanlig pris- 397 kr
Abonnement Pris - 360kr
--

Hvis hente: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til abonnementet: send meg en e-post

79,00 kr

Ingredienser: (siktet hvete, landhvete finmalt*, bokhvete*) (90%), (fullkorn hvete, svedjerug*) (10%), spelt, vann, salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete)

Nettovekt: 550 gram for 2 stk.

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

translation missing: nb.general.search.loading