Jeg baker Tømmerdalsstykker med solsikkekjerner på som standard, men de kan også bakes med lettkokte havregryn eller uten noe på om ønskelig. Om noe annet enn standard er ønskelig, legg det inn som en melding til baker. Bestilte Tømmerdalsstykker hentes på oppgitt dag.
Disse er supergode og bakes etter oppskrift fra Ida som driver Surdeigshimmelriket.
Ingredienser
Siktet landhvete* (100%), lettkokte havregryn (22%), gulrot (13%), vann (84%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)
* = Økologisk
Allergener: Gluten (fra hvete og havregryn)
Nettovekt: ca. 115 gram pr. gulrotstykke
Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg antall ved å trykke på varen under.
Tømmerdalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk. , og antall 2 = 6 stk.
*=Økologisk
5 stk surdeigssykker
Rundstykker laget på surdeig
Ingredienser: Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)
*=økologisk
Allergener: gluten (hvete, spelt)
Kan inneholde spor av nøtter
Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.
Hentepunkt: Langeduken 5, Skien
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
3 for 100 NOK
Ingredienser: hvetemel (100%), vann (50%), surdeigsstarter av hvetemel (41%), smør (68%), sukker (22%), salt (2.3%)
Allergener: gluten (hvetemel), egg
Nettovekt ca 100 gram per stk
Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset
Spørsmål til produkt: send meg en e-post
Speltstykker basert på Djupadalsbrød.
Ingredienser:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)
* = økologisk
Nettovekt: ca. 105 gram pr. stk
Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg antall nedenfor.
Djupadalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk, og antall 2 = 6 stk.