Handlekurv

Handlekurven din er tom

Jeg baker Tømmerdalsstykker med solsikkekjerner på som standard, men de kan også bakes med lettkokte havregryn eller uten noe på om ønskelig. Om noe annet enn standard er ønskelig, legg det inn som en melding til baker. Bestilte Tømmerdalsstykker hentes på oppgitt dag.

Disse er supergode og bakes etter oppskrift fra Ida som driver Surdeigshimmelriket.

Ingredienser
Siktet landhvete* (100%), lettkokte havregryn (22%), gulrot (13%), vann (84%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

* = Økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete og havregryn)

Nettovekt: ca. 115 gram pr. gulrotstykke


Hentepunkt:  Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg antall ved å trykke på varen under.

Tømmerdalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk. , og antall 2 = 6 stk.

50,00 kr

5 stk surdeigssykker

Rundstykker laget på surdeig

 

Ingredienser:  Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)

 

*=økologisk

 

Allergener: gluten (hvete, spelt)

 

Kan inneholde spor av nøtter

 

Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.

 

Hentepunkt: Langeduken 5, Skien 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

100,00 kr

3 for 100 NOK

Ingredienser:  hvetemel (100%), vann (50%), surdeigsstarter av hvetemel (41%), smør (68%), sukker (22%), salt (2.3%)


Allergener: gluten (hvetemel), egg


Nettovekt ca 100 gram per stk

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Speltstykker basert på Djupadalsbrød.


Ingredienser:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

* = økologisk

Nettovekt: ca. 105 gram pr. stk


Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post


Velg antall nedenfor.

Djupadalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk, og antall 2 = 6 stk.

translation missing: nb.general.search.loading