Utsalg
Ingredienser: siktet hvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (72%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall brød:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Halvgrovt speltbrød
Mange som ikke tåler brød laget på hvete kan ha bedre toleranse for surdeigsbrød med spelt. Dette er fordi speltmel inneholder mindre fruktaner som er et tungt fordøyelig karbohydrat. I tillegg bidrar surdeigsprosessen til å bryte ned disse karbohydratene før de kommer i tarmen slik at brødet blir enklere å fordøye.
Ingredienser: Sammalt speltmel* (50%), siktet speltmel* (50%), vann (70%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra spelt)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr.
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Huk av for om du ønsker grove eller fine rundstykker
Rundstykkene er bakt på Dala landhvete som er et urkorn. Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornsorter. Dala landhvete er uforedla og har en høyere tetthet av næringsstoffer, og et mykere gluten, enn den moderne hveten.
Grove:
Ingredienser: sammalt landhvete* (50%), siktet landhvete* (50%), vann (80%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
Fine:
Ingredienser: siktet landhvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 80 gram pr. stk.
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
3 for 100,-
Ingredienser: Siktet hvetemel* (100%), helmelk* (64%), surdeigsstarter* (18%), smør (18%), sukker (18%), egg* (9%) og kardemomme.
Fyll: Smør, brunt sukker og kanel.
Allergener: gluten, melk, smør, egg
*=økologisk
Nettovekt: ca 75 gr per stk.
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg antall:
Ingredienser: sammalt landhvete* (60%), siktet hvete* (40%), vann (80%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Ingredienser: siktet hvete* (60%), sammalt emmer* (30%), svedjerug* (10%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
Ingredienser: siktet hvete* (50%), sammalt emmer* (25%), sammalt spelt* (25%), vann (75%), surdeigsstarter* (20%), salt (2%)
Allergener: Gluten (fra hvete og rug)
*= økologisk
Nettovekt: ca 700 gr
Hentepunkt: Golreppen 28, Gol
Spørsmål til baker: send meg en e-post
Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det