Handlekurv

Handlekurven din er tom

79,00 kr

Gange-Rolv er eit lyst og luftig landbrød. Perfekt til tapas, supper og gryter. Eller med kva som helst pålegg,

Ingrediensar: Sikta dala landkveite* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%),  surdeigsstartar av kveitemjøl* og vatn (16%)

* = økologisk

Allergener: gluten (frå landkveite), rismel i hevekurv. 

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

70,00 kr

Huk av for om du ønsker landbrød eller grovbrød

LANDBRØD


Ingredienser: siktet hvetemel* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)

GROVBRØD

Ingredienser: finmalt sammalt hvete (60%), siktet hvetemel* (40%),  vann (80%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


*= økologisk

Nettovekt: ca 700 gr

Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt, antall og type brød:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)

*=økologisk

Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 850-900 gram

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

100,00 kr

3 for kr 100! plukkast opp på søndagsturen din. 

Ingrediensar: Sikta kveitemjøl (100%), mjølk (64%), søt surdeigsstartar av kveitemjøl* og vann (18%), sukker (18%), egg (9%), meierismør (64%), brunt sukker (45%) kanel, kardemomme. 


Allergener: gluten (kveitemjøl), mjølk, egg, smør (mjølk)

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

Jeg baker Haugesundsbrød med innslag av spelt, Djupadalsbrød av 100% spelt, Skåredalsbrød av 100% landhvete, og Tømmerdalsbrød med gulrot og havregryn. Merk at utvalget kan variere.

Haugesundsbrød bakes som standard, så husk å velge brød nederst om du ønsker en annen type.

Bestilte brød hentes på oppgitt dag.

Ingredienser
Haugesundsbrød:
Siktet landhvete* (50%), finmalt spelt* (25%), siktet spelt* (25%), vann (70%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

Djupadalsbrød:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt* (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

Skåredalsbrød:
Siktet landhvete* (100%), vann (70%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)


Tømmerdalsbrød:

Siktet landhvete* (100%), havregryn (22%), gulrot (13%), vann (83%), surdeigsstarter (22%), salt (2%). Garnityr av solsikkekjerner.

Skriv i melding til baker om man ønsker havregryn som garnityr i stedet for solsikkekjerner, eller om man ikke ønsker garnityr.

* = økologisk


Allergener: Gluten (fra hvete og spelt)


Nettovekt for Haugesundsbrød, Djupadalsbrød og Skåredalsbrød: ca. 835 gr.
Nettovekt for Tømmerdalsbrød: ca. 900 gr.

Snitting kan avvike fra bildene.
Utvalg kan variere fra uke til uke.


Hentepunkt:  Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post


Jeg baker Haugesundsbrød som standard.

Velg type om du ønsker ett av de andre brødene.


Ønsker du å kjøpe Tømmerdalsbrød kombinert med ett av de andre brødene, husk å trykke "Legg i handlekurv" hver for seg. Dette for å få korrekt pris.

79,00 kr

Bakedama er eit allsidig brød. Det er fint og luftig med fyldig smak frå urkorna emmer og spelt. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt emmer* (16,5%), finmalt spelt (16,5%), havsalt (1,7%), vatn (77%), surdeigsstarter kveitemjøl* og vatn (16%).

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

75,00 kr

Bøkkeren er mitt grovaste brød, med grovmalt urkorn som gjev fyldig smak, saftig innside og sprø skorpe. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (50%), grovmalt emmer* (33%), grovmalt spelt* (17%), havsalt (1,7%), vann (75%), surdeigsstarter av økologisk sikta landkveite og vann (16%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå emmer, spelt og landkveite), rismel i hevekurv

Nettovekt: ca 985 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

100,00 kr

3 for 100,-

Ingredienser: siktet landhvete* (100%), helmelk* (64%), smør* (36%), surdeigsstarter* (18%), hvitt sukker (18%), brunt sukker (18%), egg* (9%), kanel og kardemomme.

Allergener: gluten, melk, smør, egg

*=økologisk

Nettovekt: ca 75 gr per stk.

Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg antall:

75,00 kr

Avisgutten er eit fint brød til frukost eller i matpakka. Krummen er jamn utan store luftlommer, slik at syltetøyet ikkje renn gjennom, men framleis luftig og lett. 

Ingrediensar: sikta dala landkveite* (67%), finmalt kveitemjøl* (33%), havsalt (1,7%), vatn (79%), surdeigsstarter av kveitemjøl* (16%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (frå landkveite, spelt og emmer), rismel i hevekurv

Nettovekt S/L: ca 988 gr/494 gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

Ingredienser: dala landhvete* (85%), sammalt svedjerug* (10%), caputo manitoba (5%), Salt (2%) surdeig av svedjerug/landhvete* (20%), vann (80%)

*=økologisk

Allergener: gluten (fra landhvete, svedjerug og manitoba)

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 850-900 gram

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post 

Ingredienser: Siktet hvetemel* (85%), sammalt emmer* (15%), vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete og emmer, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 850-900 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Kan også lages som loff, gi i tilfelle beskjed ved bestilling i feltet "melding til baker"

Velg hentetidspunkt og antall:

Jeg baker Tømmerdalsstykker med solsikkekjerner på som standard, men de kan også bakes med lettkokte havregryn eller uten noe på om ønskelig. Om noe annet enn standard er ønskelig, legg det inn som en melding til baker. Bestilte Tømmerdalsstykker hentes på oppgitt dag.

Disse er supergode og bakes etter oppskrift fra Ida som driver Surdeigshimmelriket.

Ingredienser
Siktet landhvete* (100%), lettkokte havregryn (22%), gulrot (13%), vann (84%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

* = Økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete og havregryn)

Nettovekt: ca. 115 gram pr. gulrotstykke


Hentepunkt:  Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg antall ved å trykke på varen under.

Tømmerdalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk. , og antall 2 = 6 stk.

Ingredienser: siktet hvetemel* (90%) svedjerug* (8%), byggmel (2%) vann (72%),  surdeigsstarter* (18%), salt (1,5%). Deigen er tilsatt helkorn bygg* og helkorn havre* og er toppet med sesamfrø*

Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø

*= økologisk

Nettovekt: ca 1100 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
110,00 kr

En rustikk formkake bakt med søt surdeig. Saftig, med smak av sitron og valmuefrø. Kaken er toppet med en sitron og melis glaze for frisk munnfull, som har den perfekte balanse mellom søt og syrlig.  En kake inneholder ca 13 serveringer.


Ingredienser: siktet hvetemel, sukker, havremelk, rapsolje, surdeigsstarter, egg, bakepulver, salt, sitron, valmuefrø, melis til glaze. 

Allergener: gluten (hvete), egg. Kan inneholde spor av nøtter

Nettovekt: ca 480gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunkt.


Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Ingredienser: siktet spelt* (50%), sammalt emmer* (50%), solsikkefrø* (20%), linfrø *(10%), vann (90-100%), surdeigsstarter* (20%), mollasse* (2%), Himalaya salt (2%). Toppes med bløtlagte gresskarkjerner* 


* = økologisk

Allergener: gluten (spelt, emmer), frø. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 1100 gr.

Hentepunkter:

Nærbø: Motlandsmarka 206, Nærbø 


Spørsmål til produkt: send meg en e-post


Kan lages med surdeig av spelt hvis det er ønskelig. Da er brødet lav foodmap og fritt for tilsatt hvete. (NB! kan fortsatt inneholde spor av hvete). Om du ønsker dette så sender du meg en melding når du bestiller i feltet "melding til baker"

Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under

Ingredienser:  Siktet Dala landhvete* (100%), Salt (2%), vann (80%),  surdeigsstarter av svedjerug/hvete/emmer* (20%)

*=økologisk


Allergener: gluten (rugmel, hvetemel, emmer)

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt 850-900 gr.

Scoring / mønster kan variere og kan også tilpasses hver enkelt bestilling.  

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

 

Ingredienser: dala landhvete* (48%), Caputo Cuoco (40%), sammalt emmer* (12%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%) (hvete/emmer/svedjerug), vann (80%)

*=økologisk

Allergener: gluten (fra landhvete, emmer, cuoco, svedjerug) Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 750-800 gram

Ønsker du et annet antall, eller et annet hentetidspunkt, send meg en e-post (se under)

Hentepunkt: Heggen Allé 2a, Harstad 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Babka får du i 2 ulike varianter; med sjokolade eller med makronfyll. Jeg leverer sjokolade som standard, men om du ønsker å prøve med makronfyll i stedenfor, huk av nederst i bilde.

Ingredienser: siktet hvetemel* (100%), melk* (63 %), smør (26%), sukker* (14%) surdeigsstarter* (30%), egg*, salt (0,6%) .

Fyllet til sjokoladebabka: kokesjokolade, smør, brunt sukker
Fyllet til makronbabka: mandler, eggehvite, sukker, smør, kanel

Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, mandler

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

80,00 kr

Mange som ikke tåler brød laget på hvete kan ha bedre toleranse for surdeigsbrød med spelt. Dette er fordi speltmel inneholder mindre fruktaner som er et tungt fordøyelig karbohydrat. I tillegg bidrar surdeigsprosessen til å bryte ned disse karbohydratene før de kommer i tarmen slik at brødet blir enklere å fordøye.

Ingredienser: Sammalt speltmel* (50%), siktet speltmel* (50%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%)

Allergener: Gluten (fra spelt)


*= økologisk

Nettovekt: ca 680 gr.

Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det

Ingredienser:

Siktet hvetemel økologisk 40%

Havregryn økologisk 10%

Økologisk femkornblanding og chiafrø 10%

Sammalt hvete 10%

Sammalt rug 10%

Emmer sammalt/finmalt 20%

Salt 2%

20% surdeigsstarter økologisk (svedjerug/hvete/emmer)

Hydrering ca. 75%

Nettovekt 850-900 gr.

Allergener: Gluten

3 for kr 100,- (Pakke med 6 stk 150kr) 

Ingredienser: hvetemel* (100%), vann (30%), gardsmelk (lavpasteurisert)* (30%), rørsukker* (20%), surdeigsstarter (20%), smør* (10%) 2 egg*, 1 ts salt, 1 ts kardemomme. Pensles med smør, sukker og kanel. 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete,), egg, melk, Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 140 gr per stk

Bakes også vegansk (uten egg og smør), men med en minstebestilling på 9 stk. Send meg en e-post via link under om det ønskes.

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Velg hentetidspunkt og antall:

Nøttesmør laget av cashewnøtter som er bløtlagt i vann & litt vita biosa over natten, før de tørkes skånsomt i dehydrator og males til smør. Nøttene bløtlegges for å nøytralisere antinæringstoffer og gjøre næringen mer tilgjengelig. Denne behandlingen kan medføre at produktet oppleves lettere å fordøye. Nøttesmøret er mer kompakt enn det du kjøper i butikken fordi nøttene blir litt tørrere enn vanlig av behandlingen.

Ingredienser: cashewnøtter, kokosolje* (4,4%), himalayasalt (0,44%)


* = økologisk

Allergener: cashewnøtter, kokos.
Kan inneholde spor av peanøtter, hasselnøtter, valnøtter, mandler og gluten 


Nettovekt: ca 200 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Nå kan du lage din egen surdeigspizza hjemme!
Utførlig beskrivelse følger med, men du kan selvfølgelig bake den ut på din egen måte. 
Deigen bakes torsdag, og er perfekt for steking ila helgen. Den kan og fryses, og tines i kjøleskap. 

Nyhet! Nå selger jeg også halvstekt pizzabunn. Jeg steker den nesten ferdig på stål før jeg kjøler den ned på rist og pakker klar til henting 

Ingredienser: Siktet hvetemel* (50%), Caputo nuvola (25%), Caputo Cuco (25%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 250 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

110,00 kr

Dette estiske brødet er også kjent som must leib,  som betyr svart brød av fementert rug brød. Rug har blitt dyrket i Estland i over tusen år og var en sentral del av tradisjonelt jordbruk.

Ingredienser: sammalt svedjerug* (100%), salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (kli, karvefrø, linfrø, økologisk hampfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner*, koriander) (20%), toppet med mørksirup

*=økologisk

Allergener: gluten (rugmel, hvetemel)

Nettovekt: 1000 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")


Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 
Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

110,00 kr

Et lyst surdeigsbrød bakt på 100% finsiktet vårhvete. Brødet er fylt med Manzanilla oliven med pimiento, soltørket tomat, skivet jalapeño og cheddarost. Et spicy brød, som bugner av smak. Egner seg like godt som tilbehør til middag og salat, i toastjernet eller som stjerne på tapasbordet.

Serveringstips: Fyll et lite fat med olivenolje av god kvalitet og dypp i vei!


Ingredienser: siktet vårhvete (100%), vann (65%), surdeigstarter av hvetemel og rug (20%), salt (2%), manzanilla oliven, soltørket tomat, jalapeño, paprikakrydder, cheddar



*=økologisk

Allergener: gluten fra hvete, ris (fra rismel i hevekurv), melk, solsikkeolje (soltørket tomat)

 

vekt: ca 760 g

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

4 for 100,-

Ingredienser: Dala landhvete, smør, sukker, surdeigsstarter, eggeplommer, sjokolade, nøtter (hasselnøtter/pistasj), vaniljesukker, maldonsalt, bakepulver/natron.

Allergener: gluten, egg, nøtter, melk

Nettovekt: 70gram per stk

Hentepunkt: Heggen allé 2a

Hentes: man-fre 1530-1600 

Bestilles senest dagen i forveien.

Vennligst oppgi hvilken dag du ønsker å hente dine cookies. 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

100,00 kr
6 stk. kjeks som er mjuke inni med sprø bunn.
-Gode med smør og kvitost.

Ingredienser: sikta kveitemjøl (100%) mjølk (51%), sukker (40%),  surdeigsstartar* (20%), horn
salt (1,5%). 

Allergener: Kveitemjøl, mjølk.
-Kan innehalde spor av sesamfrø.
*Økologisk

Nettovekt: ca 100 gr

Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
60,00 kr
4 for 60kr.

Huk av for om du ønsker grove eller fine rundstykker

Rundstykkene er bakt på Dala landhvete som er et urkorn. Urkorn er en samlebetegnelse på gamle kornsorter. Dala landhvete er uforedla og har en høyere tetthet av næringsstoffer, og en mykere gluten, enn den moderne hveten.

Grove: 

Ingredienser: sammalt landhvete* (50%), siktet landhvete* (50%), vann (80%),  surdeigsstarter* (20%), 
salt (2%)


Allergener: Gluten (fra hvete og rug)

Fine:

Ingredienser: siktet landhvete* (90%), svedjerug* (10%), vann (75%),  surdeigsstarter* (20%), salt (2%)

Allergener: Gluten (fra hvete og rug)


*= økologisk

Nettovekt: ca 80 gram pr. stk.

Hentepunkt: Bråtavegen 1, Kaupanger

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
Du velger det alternativet som er grått/ikke markert ved å klikke på det
79,00 kr

Ingredienser:  hvetemel (100%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%), salt (3%), rismel til hevekurv


*=økologisk


Allergener: gluten (hvetemel), rismel 


Nettovekt 1100-1200 gr.

Scoring/mønster kan variere fra bildene.  

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

Ingredienser: Hvetemel* (100%), melk (62%), sukker (20%), søt surdeig (25%), smør (15%), egg (5%), salt (1%) gjær (0,5%) kardemomme (1%). Fyllet består av sukker, kanel, hvetemel*, smør og salt. 

Allergener: Gluten (fra hvetemel), egg, smør, melk

*= økologisk

Melk fra egen gård

Nettovekt: ca 130 gr

Hentepunkt: Sirdalsveien 7430, Tjørhom

Spørsmål til bakerne: send oss en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Ingredienser: Siktet spelt* (90%), sammalt emmer* (5%), vann (70%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg) Hvete fra surdeigsstarter 

Nettovekt: ca 700-800 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

130,00 kr

Med den pakken her kan du gå frå å aldri ha rørt ein surdeig, til å ha et ferskt, heimebaka brød på kvalitetsmjøl på eitt døgn! Her får du eit glas med min 30 år gamle surdeigsstartar, aktiv og klar til dyst. Du får kveitemjøl til fyste mating, og ein pose mjøl som er oppmålt og blanda sånn at det er akkurat nok til ei stor bakedame (eit av mine signaturbrød). Alt mjølet er økologisk, steinmalt kvalitetsmjøl frå Norsk Urkorn, så no har du alle forutsetningar for å lukkast med baksten. Ja, og dessutan har eg ein heil del videoar der eg tek deg gjennom prosessen steg for steg, og hjelper deg å bli kjend med surdeigsstartaren din.

God baking, og spør om du lurer på noko!

Innhald surdeigsstartar:
50% sikta dala landkveite*, 50% vatn.

Nettovekt: 750g eks. emballasje

Innhald mjølblanding:
Sikta dala landkveite* (67%), finmalt spelt* (17%) finmalt emmer*


Nettovekt: 600g eks. Papirpose

Innhald mjøl til mating:
100% sikta dala landkveite*

Nettovekt: 100 gram eks. Papirpose

Allergener: Gluten (frå landkveite, emmer og spelt).

* = økologisk

79,00 kr

Ingredienser:  hvetemel (77%), havremel (23%), vann (62%), surdeigsstarter av hvetemel (31%) salt (3%), rismel til hevekurv


Allergener: gluten (hvetemel), rismel 


Nettovekt ca 1000 gr.

Scoring/mønster kan variere fra bildene.  

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

50,00 kr

Kammerjunker er en dansk søt og sprø småkake. I Danmark serveres de hele eller knust i syrlig koldskålblanding og spises når som helst på døgnet. Jeg har laget en mettende frokost variant med halvgrov surdeigsstarter og tilsatt 33% fibramel. En syndig frokost, som kan spises hver morgen med god samvittighet.

Serveringstips: Lag koldskål, ha i kammerjunkere og topp med friske bær! Se oppskrift her!

 

Ingredienser: siktet vårhvete (67%), fibramel (33%), surdeigstarter av siktet hvetemel & sammalt svedjerug (44%), meierismør (44%), sukker (38%), bakepulver (1,8%), vaniljeekstrakt (1 ts), salt (0,4%), 1 egg*


Bør oppbevares i lufttett beholder slik at småkakene holder seg sprø. 
Best før (men ofte god etter): 1 uker etter merket produksjonsdato.

 

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete og rug), melk, egg. Kan inneholde spor av nøtter


Nettovekt: ca 150gr per pose

NB: Siste frist for bestilling 24timer før tilgjengelig hentetidspunkt.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

110,00 kr

Et mettende bananbrød bakt med surdeig. Uten tilsatt sukker, kun med naturlig sødme fra banan og rosiner. Fibramel og valnøtter bidrar til en energirik og mettende bit. Bananbrødet kan serveres som både brød og kake, og smaker like godt i matpakka som på fredagskvelden. Inneholder ca 10 serveringer.



Ingredienser: Siktet hvete, Fibramel, Banan, Egg*, Surdeigstarter av hvete og rug, Rapsolje, Yoghurt naturell, Bakepulver, Kardemumme, Kanel, Salt, Vaniljekstrakt*, Rosiner, Valnøtter

* økologisk

Allergener: nøtter(valnøtter), gluten(hvete og rug), laktose, egg, 

Nettovekt: ca 570gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunkt.


Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Kan nå bestilles uten frø 

Ingredienser: siktet hvetemel* (80%), sammalt spelt* (20%), vann (75%), surdeigsstarter* (25%), salt (2%). Vendes i solsikkekjerner og gresskarkjerner* 

* = økologisk

Allergener: gluten (hvete, spelt), frø. Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 800 gr.

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø 

Velg hentetidspunkt og antall:

79,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet emmer (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarte(rugmel, dala landhvete* og vann), (kokosmasselinfrø) (15%) toppet med havregryn. 

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, emmer)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

Ingredienser: Hvetemel* (75%), finmalt spelt* (19%), frøblanding av solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø (18%), hel rug* (12%), rugmel* (6%), salt (2%) gjær (1,5%)


Allergener: Gluten (fra hvetemel, rug), sesamfrø

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Sirdalsveien 7430, Tjørhom

Spørsmål til bakerne: send oss en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Ingredienser: Manitoba(90%), rug (5%), sammalt hvete (5%), surdeigsstarter(20%), salt, olivenolje(til smøring av heveboks)

Allergener: Gluten, olivenolje

Vekt: ca. 800g

Et enkelt surdeigsbrød med mild smak. Passer perfekt til alt fra sandwich i matpakka eller tilbehør til suppe.

 

Ingredienser: Siktet hvetemel (70%), sammalt emmer* (15%), sammalt hvetemel (15%), vann 72%, surdeigsstarter (20%), salt (2%)


Allergener: Gluten (fra hvete og emmer)

*= økologisk

Nettovekt: ca 850 gr

Hentepunkt: Lindebergveien 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
NB - bestillingsfrist torsdager kl 21

50,00 kr

En klassisk bagel, bakt på vårhvete og surdeig, søtet med honning. Deigen heves over natt i romtemperatur, noe som gir den masse tid til å fermentere og utvikle smak. På morgenen rulles de ut, får sitt karakteristiske hull og etterheves. De kokes i vannbad før de rulles i sesamfrø og stekes i ovnen. Ut av ovnen kommer lune crispy bagels, en frokost verdig! 

Selges 2 stk sammen.

 
Ingredienser: siktet vårhvete (100%), vann (51%), surdeigstarter av hvetemel og rug (20%), honning (8%), salt (2%). 2ss bakepulver og 1ss sukker til vannbad. Toppet med sesamfrø*

*= økologisk 


Allergener: gluten (fra hvete og rug), sesamfrø, honning. Kan inneholde spor av nøtter

Nettovekt: ca 220 gram (for 2 stk bagels)


NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

 

89,00 kr

Sett saman ditt perfekte brød. Eg har eit utval økologisk mjøl frå norsk urkorn: sikta landkveite, sikta spelt, finmalt svedjerug og spelt, emmer og kveite i heilkorn. Heilkorna maler eg sjølv akkurat så grovt eller fint som du vil ha det. Sei et tal mellom 1 og 10 der 1 er finast og 10 er grovast, så fiksar eg det. Motiv bestemmer du også fritt, såklart. 

PS: for eit luftig resultat så råder eg deg til å ha 50% sikta mjøl eller meir. 

Ingrediensar: di eiga mjølblanding* (100%), havsalt (1,7%), vatn (79%),  surdeigsstartar av kveitemjøl eller spelt* og vatn (16%)

* = økologisk

Allergener: gluten, rismel i hevekurv. 

Om du ynskjer farge på brødet, kan det også innehalde gurkemeie, bakekakao eller konditorfarge.

Nettovekt: ca 985gr

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

65,00 kr

Ingredienser:  hvetemel (100%), vann (38%), egg (22%), olivenolje (7%), tørrgjær (1%), Salt (2%), sesamfrø 


Allergener: gluten (hvetemel), egg, sesamfrø


Nettovekt 450-500 gr.

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

69,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), (gresskarkjerner*, solsikkekjerner og toppet med hvetekli) (15%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, rug)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

89,00 kr
Ingredienser: sikta kveitemjøl (67%) sammalt kveitemjøl *(43%), vann (77%),  surdeigsstarter (20%), malt (2%), salt (2%). 

*=Økologisk
Allergener: Gluten (frå kveitemjøl)

Nettovekt: ca 950 gr.

Hentepunkt: Riisevegen 18, Stryn

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
100,00 kr
Ingrediensar: Sammalt rug* (80%), vatn (80%), surdeigsstartar*( 40%), Rugkjernar* (20%), Malt-Extrakt (4%), salt (3%). Toppast med solsikkefrø* 

*=Økologisk

Allergener: gluten (rug).  Kan inneholde spor av sesamfrø. 

Nettovekt: ca. 900 gr. 

Hentepunkt*: Riisevegen 18, Stryn

* ikkje køyr opp den bratte bakken, men ta til høgre etter å ha køyrt av hovudvegen, så til venstre og opp.

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Nå kan du lage din egen kombucha hjemme. Kombucha er en fermentert te. Det vil si at den lages med en gjæringsprosess. Siden den er fermentert inneholder den probiotiske bakterier som er godt for tarmen og styrker immunforsvaret.

Startpakken med alt du trenger for å komme igang inneholder detaljert beskrivelse og det følgende:

  • Glass med kombuchastarter

  • Scoby

  • Te*

  • Rårørsukker*


* = økologisk

Du kan og kontakte meg underveis hvis du lurer på noe, og skulle du være uheldig første gangen kan du hente en ny hos meg kostnadsfritt 

Jeg bruker ofte kombucha i smoothie og hjemmelaget snop. Da er det veldig lett å få i resten av familien gode bakterier. Den kan også blandes i juice Hvis du ikke er vant med å drikke og spise fermentert mat vil jeg få anbefale å begynne med et lite glass om dagen for å tilvenne tarmen. Det kan sette igang fordøyelsen ganske raskt om du drikker for mye. 

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

50,00 kr

5 stk surdeigssykker

Rundstykker laget på surdeig

 

Ingredienser:  Vårhvete (83%), Finmalt spelt* (17%), Salt (2,5%), vann (75%), surdeigsstarter av siktet hvete* (33%), gulrot* (16%)

 

*=økologisk

 

Allergener: gluten (hvete, spelt)

 

Kan inneholde spor av nøtter

 

Nettovekt ca. 100 gr. Pr. stk.

 

Hentepunkt: Langeduken 5, Skien 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Ingredienser: Sammalt spelt* (90%), siktet spelt* (10%), chaga, avkok  (60%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%), malt  (25%), rapsolje 

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete, spelt og emmer, samt fra spor av rug og bygg)
Se ellers ingredienslisten

Nettovekt: ca 200g per pose 

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

Her kan jeg friste med saftig og smaksrik gulrotkake, med masse smak! Bakt med søt surdeig og kokosblomst sukker som gjør kaken både sunnere og mer magevennelig!

Ingredienser: siktet hvetemel*, kokosblomstsukker*, smør, søt surdeig* egg, gulrot, eple, kokesjokolade, kanel, nellik, bakepulver, natron, kardemomme. 
Toppet med deilig smørkrem av smør, melis, kremost naturell.

Allergener: Gluten (fra hvete), melk, egg, kan inneholde spor av nøtter

*= økologisk

Nettovekt: ca 750 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

 

Disse pizzabunnene har hevet i 48 timer, halvparten i romtemperatur og halvparten i kjøleskap. Deretter blir de stekt nesten ferdig med en enkel pizzasaus og så frosset ned. Pizzamelet jeg bruker heter Caputo Cuoco og er gir en fantastisk smak og strekkbarhet på pizzaen. På denne måten kan du få en god kvalitetspizza klar på samme tid det tar å steke en grandiosa.


Slik gjør du:
  • Sett ovnen på 225 grader over/undervarme
  • Ta opp pizzabunnen fra fryseren og legg på en stekeplate med bakepapir
  • Ha på ønsket ost og tilbehør
  • Stek i 10-15 minutter til osten begynner å få farge

Ingredienser: : Pizzamel tipo 00 (100%), vann 70%, salt (2%), tørrgjær (0,02%). Til  saus: Stavmiksede San Marzano tomater og salt (1% av tomatene)


Allergener: Gluten (fra pizzamel), tomater

Nettovekt: ca 260 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

Selges i pakker på 4 hamburgerbrød.

Med disse hamburgerbrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle hamburgere eller å gi gourmetburgeren brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 440 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

89,00 kr

Ingredienser: hvetemel (70%), fullkorn (15%), enkorn* (15%)salt, surdeigsstarter (dala landhvete* og rugmel, vann), (sesamfrø og chiafrø) (15%), toppet med valmuefrø*

*=økologisk

Allergener: gluten (enkorn, hvetemel)

Nettovekt: 850 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.



Ingredienser:
Siktet speltmel 80%, sammalt speltmel 20%, 80% vann, 20% surdeigsstarter av spelt, olivenolje til smøring av form


Allergener: Gluten, Egg

Nettovekt: ca 900g

Ingredienser: siktet hvetemel* (90%) svedjerug* (8%), byggmel (2%) vann (72%),  surdeigsstarter* (18%), salt (1,5%). Deigen er tilsatt helkorn bygg* og helkorn havre* og er toppet med sesamfrø*

Allergener: Gluten (fra hvete, rug og bygg), sesamfrø

*= økologisk

Nettovekt: ca 1100 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
110,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (15%), siktet spelt* (15%), vann (75%), havsalt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete* og vann), hvitløk (3 fedd), (rosmarin, oliven) (16%), toppet med sitronskive

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, spelt, rug)

Nettovekt: 950 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato:
 Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

160,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (50%), bokhvete* helkorn (40%), fullkorn hvete (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), (linfrøkokos, hampfrø*, quinoa, valnøtter) (15%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete), valnøtter

Nettovekt: 950 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

89,00 kr

Ingredienser: siktet hvete (70%), fullkorn hvete (20%), spelt (10%), vann (75%), salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann), brunost og rosiner (30%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete)

Nettovekt: 650 gram

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

85,00 kr

Et klassisk fransk landbrød, bakt på hvete med innslag av svedjerug. Brødet er smakfullt med brente undertoner, og passer den som liker et enkelt brød uten frø.


Ingredienser: siktet finmalt vårhvete (90%), sammalt grov rug (10%), salt (2,5%), vann (65%), surdeigsstarter av siktet hvete og finmalt rug (20%)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete, rug), ris (fra rismel i hevekurv) 

Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 650gr

NB: Siste frist for bestilling 36timer før tilgjengelig hentetidspunket.

Hentepunkt: Strømstadgata 8, Oslo 

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

140,00 kr

4 for kr 150! Fjorårets suksess gjer comeback! Mange har sakna denne her, så no blir han verande til over sommaren. 

Ingrediensar: Dala landkveite 100%,sukker 38%,meierismør 28%,kremfløyte 15%,lettrømme 15%, surdeig 16% 

 

Allergener: melk

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

 

Perfekt matpakkebød, og brødet er ekstra holdbart siden det bakes på tangzhong måten. Lett for små hender å holde i, og det er i tillegg testet på en barnefamilie, med stor suksess :-D 

Ingredienser: siktet hvete* (80%), sammalt spelt* (20%) havremelk*(25%) surdeigsstarter* (20%), Himalaya salt (2%), rårørsukker (2%) olivenolje*(2%) 


* = økologisk

Allergener: gluten (spelt, hvete),  Kan inneholde spor av nøtter. 

Nettovekt: ca 850 gr.

Hentepunkter:

Nærbø: Motlandsmarka 206, Nærbø 


Spørsmål til produkt: send meg en e-post




Velg hentepunkt og antall varer ved å trykke på varen under

Baguetter, av surdeig 2 stk 79,- 

Ingredienser: Siktet hvetemel* (50%), Caputo nuvola (25%), Caputo Cuco (25%) vann (75%), salt (2%), surdeigsstarter* (20%)

* = økologisk

Allergener: Gluten (fra hvete, samt fra spor av rug og bygg)

Nettovekt: ca 250 gr

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø

Spørsmål til baker: send meg en e-post



Velg hentetidspunkt og antall:

Ingredienser: siktet vårhvete (100%) vann (75%),  surdeigsstarter* (19%), salt (2,2%). Deigen er tilsatt grønne oliven, norsk cheddar, chili og soltørket tomat

Allergener: Gluten (fra hvete og rug), melk

*= økologisk

Nettovekt: ca 680 gr

Hentepunkt: Hauerveien 30, Drøbak

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:
100,00 kr

3 for 100 NOK

Ingredienser:  hvetemel (100%), vann (50%), surdeigsstarter av hvetemel (41%), smør (68%), sukker (22%), salt (2.3%)


Allergener: gluten (hvetemel), egg


Nettovekt ca 100 gram per stk

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

100,00 kr

3 for 100 NOK

Ingredienser:  hvetemel (100%), melk (50%), gjær (8%), eggeplomme (1.3%), smør (8%), alkohol (2.5%), vaniljesukker (1.6%), salt (0.5%), sukker (8%)
Glasur: 
sukker, sitronsaft
Fylling: 
bringebær, sukker


Allergener: gluten (hvetemel), eggeplomme, melk


Nettovekt ca 85 gram per stk

Hentepunkt: Utveien 20, Ås - kjellerleilighet, inngang på siden av drivhuset

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Fermentert granola! 

Denne har litt løvetannsirup tilsatt, og den er fermentert med surdeig. 
Fermentering av nøtter, frø og korn er en super måte å bryte ned fytinsyre og bedre næringsopptaket! Denne er helt plain i smak, meningen min er at du skal kunne tilsette hva du vil av smaker. 

Veldig god med yoghurt/melk, som topping på smoothie og mye mer. 

Innhold: Havregryn* solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, valnøtter, hasselnøtter*, løvetannsirup, surdeig*

* er økologiske produkter. 

Kan inneholde spor av gluten. Inneholder nøtter!

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø 

Velg hentetidspunkt og antall:

Fermentert granola! 

Denne er helt uten tilsatt sukker, og den er fermentert med surdeig. 
Fermentering av nøtter, frø og korn er en super måte å bryte ned fytinsyre og bedre næringsopptaket! Denne er helt plain i smak, meningen min er at du skal kunne tilsette hva du vil, og søtning om du ønsker. 

Veldig god med yoghurt/melk, som topping på smoothie og mye mer. 

Innhold: Havregryn* solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, valnøtter, hasselnøtter*, surdeig*

* er økologiske produkter. 

Kan inneholde spor av gluten. Inneholder nøtter!

Spørsmål til produkt: send meg en e-post

Hentepunkt: Motlandsmarka 206, Nærbø 

Velg hentetidspunkt og antall:

Dansk rugbrød

50% svedjerug finmalt * . 50% sammalt rugmel grovmalt, 12,5% gresskarkjerner*, 12,5% solsikkekjerner*, 100% vann, 1,5% salt

Nettovekt 1250 gr.

Beskrivelse

Autentisk dansk rugbrød med hele kjerner. Saftig og holdbart. Perfekt til deilige smørrebrød eller til matpakken.

Pris:130,-

65,00 kr

Velg mellom ein halvstekt pizzabotn som er tynn og sprø, eller ein pizzadeig som du kan forme og steke sjølv pluss tomatsaus. Begge pizzavariantane er sjølvklart laga med surdeig og tålmod. Fermentert og kaldheva over natta. 

Ingrediensar pizzabotn: Dala landkveite(77,8%)*, Caputo manitoba(22,2%), vann (84%), surdeig (22%), salt (2,2%), olivenolje til smøring av boksen. 

Ingrediensar tomatsaus: Mutti knuste tomatar, lauk, kvitlauk, olivenolje, grønnsaksbuljong, oregano, peppar. 

* = økologisk

Allergener: gluten (frå landkveite og manitoba)

Nettovekt deig: ca 140g
Nettovekt pizzabotn: ca **

Hentepunkt: Ekebergveien 201


Spørsmål til baker: send meg ein e-post

Speltstykker basert på Djupadalsbrød.


Ingredienser:
Finmalt spelt* (50%), siktet spelt (50%), vann (71%), surdeigsstarter (22%), salt (2%)

* = økologisk

Nettovekt: ca. 105 gram pr. stk


Hentepunkt: Solveig Hansens gate 4, 5533 Haugesund

Spørsmål til baker: send meg en e-post


Velg antall nedenfor.

Djupadalsstykker selges som 3 pk.
Derfor blir f.eks. antall 1 = 3 stk, og antall 2 = 6 stk.

Selges i pakker på 6 pølsebrød.

Med disse pølsebrødene blir brødet mer enn bare et verktøy for å få spist, men heller en essensiell del av selve måltidet. Server disse for å heve enkle wienerpølser eller å gi gourmetpølsa brødet det fortjener.

Tin brødene på benken 2-3 timer. Varm i ovn på 150 grader i 5-10 minutter, eller enda bedre: Varm på grillen!

Ingredienser: Siktet hvetemel (100%), melk (65%), smør (12%), honning (8%), salt (1,6%), maltextrakt (1%), tørrgjær (0,6%). Topping: penslet egg og sesamfrø.

Allergener: Gluten (hvetemel, maltextrakt), melk (melk, smør), egg.

Nettovekt: ca 500 gr

Hentepunkt: Lindebergåsen 29A, Lindeberg

Spørsmål til baker: send meg en e-post

Velg hentetidspunkt og antall:

360,00 kr

Du kan tegne deg for et brødabonnement. Det er en fantastisk mulighet til å få ferske hjemmebakte og nybakte surdeigsbrød på henting beliggende på Frogner, rett ved Vigelandsmuseet. Eller levering!

Jeg baker på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Du henter eller få levering i henhold til tidspunktet som du ønsker. 

Nedenfor er brødplanen for dette abonnementet

dag-1
Hvete/Fullkorn/Spelt 

dag-2
Hvete/Fullkorn/Emmer med Kokosmasse

dag-3
Økologisk Valmuefrø / Hvete / Fullkorn / Enkorn

fredag-4
Bokhvete/Fullkorn - fullpakket med næring


--
Vanlig pris- 397 kr
Abonnement Pris - 360kr
--

Hvis hente: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til abonnementet: send meg en e-post

79,00 kr

Ingredienser: (siktet hvete, landhvete finmalt*, bokhvete*) (90%), (fullkorn hvete, svedjerug*) (10%), spelt, vann, salt, surdeigsstarter (siktet rugmel, dala landhvete*, vann)

*=økologisk

Allergener: gluten (hvete)

Nettovekt: 550 gram for 2 stk.

Hentepunkt: Harfsfjordgata 39A, Oslo (Ved henting er det bare å ringe meg eller trykke på ringeklokka "Tan / Goh")

Spørsmål til produktet: send meg en e-post

Hendedato: Oppgi gjerne nøyaktig hentedato under utsjekking, men sørg for at det er minst 35 timer på forhånd.

translation missing: nb.general.search.loading