Handlekurv

Handlekurven din er tom

Slik lager du dansk koldskål

Ingredienser

1 ferskt egg
2 ss sukker
1 teskje vaniljesukker
1/2 liter kefir
1/2 sitron

Visp sammen sukker, vaniljesukker og egg til luftig eggedosis. Tilsett kald kefir og sitronsaft. Rør forsiktig sammen. Hell blandingen i 2 skåler, ha i kammerjunkere og topp med friske bær

Koldskålen nytes best kald og bør spises samme dag. Blandingen kan skille seg hvis den står. Oppskriften gir ca 2 porsjoner. 

Forslag til toppinger
   
Bringebær og hakket pistasj          Blåbær og revet sitronzest            


Andre gode smakskombinasjoner
En ekte sommerskål: Koldskålblanding og kammerjunker med friske jordbær, toppet med noen blad sitronmelisse.

En syndig dessertskål: Koldskålblanding og kammerjunker med friske bær, toppet med noen kuler vaniljeis.

En spennende koldskål: Mose bær i selve koldskålblandingen og toppe med kammerjunker og det du måtte ønske.

Translation missing: nb.general.search.loading